E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Kuzey Kıbrıs'taki kardeşlerimizin yardımına koştuk---

Erdoğan: Kuzey Kıbrıs'taki kardeşlerimizin yardımına koştuk

Erdoğan: Kuzey Kıbrıs'taki kardeşlerimizin yardımına koştuk
15 Kasım 2020 - 20:38 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Salgının en başından itibaren Kuzey Kıbrıs'taki kardeşlerimizin yardımına koştuk. Sağlık alanında her türlü desteği sağladık." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nin açılış törenine katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Salgının en başından itibaren Kuzey Kıbrıs'taki kardeşlerimizin yardımına koştuk. Sağlık alanında her türlü desteği sağladık." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Türkiye olarak korona virüs salgınına karşı başarılı bir mücadele veriyoruz. Salgının en kritik evresini vakitlice aldığımız tedbirler ve sağlık altyapımızın gücü sayesinde daha rahat atlattık.

Vatandaşlarımızı kimi yerlerde olduğu gibi milyon dolarlık faturalarla karşı karşıya bırakmadık. Batılı ülkelerde maske savaşları yaşanırken biz din, dil, ırk ve bölge ayrımı gözetmeden dünyanın 156 ülkesine tıbbi malzeme gönderdik.

Salgının ilk gününden bu yana KKTC'deki kardeşlerimizin yardımına koştuk. Dayanışmamızın en önemli nişanesi bu acil durum hastanesidir.

Erdoğan: Maraş asıl sahiplerine kavuştu

 

Erdoğan:Maraş’ta yeni bir dönem başlayacak

 

Fuat Oktay KKTC'nin kuruluş yıldönümünü kutladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.