E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Kral Selman ile görüştü---

Erdoğan, Kral Selman ile görüştü

Erdoğan, Kral Selman ile görüştü
15 Mayıs 2018 - 23:56 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud, telefonda görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın Londra'daki temaslarını tamamlamasının akabinde gerçekleştirdiği  görüşmede, Filistin'deki son gelişmeler ele alındı.

Müslümanların ortak tavır sergilemelerinin önemine değinen  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Selman, İslam İşbirliği Teşkilatının cuma günü  İstanbul'da yapacağı olağanüstü toplantı hakkında da fikir teatisinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri16 Mayıs 2018 09:47

    Türkiye tercihini ya Araplaştırılmaya devamdan yana, ya da çağdaşlıktan yana yapacak. Kadını eve kapatan, kadını değersiz gören Araplardan alabileceğimiz pek bir şey olamaz. Son gelişmelerle Suudiler de bile kadınlara göreceli özgürlük verilmesi, yani otomobil kullanmaya izin, maça gitmeye izin verilmesi türünden uygulamalar onların bizi takip ettiğini gösteriyor. Eğer Atatürk ve devrimleri olmasaydı bizim kadınımız da bu haklara çok sonraları sahip olabilecekti.