E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Kapıları açtık telefon üstüne telefon geliyor---

Erdoğan: Kapıları açtık telefon üstüne telefon geliyor

Erdoğan: Kapıları açtık telefon üstüne telefon geliyor
02 Mart 2020 - 12:56 borsagundem.com

STK kabulünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kapıları açınca telefon, telefon üstüne gelmeye başladı. 'Şu anda sizler bu yükten nasibinizi alacaksınız' dedik." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Esenboğa Havalimanı’nda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki STK temsilcilerini kabul etti.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada şu mesajları verdi:

Türkiye’nin Suriye sınırlarında e özellikle İdlib’de verdiği tarihi mücadele verdiğiniz destek için her birinize teşekkür ediyorum.

Buradaki STK’lara baktığımızda milletimizin her kesimini temsil ettiğini görüyorum. Türkiye’nin en büyük gücü işte bu birliği beraberliği ve kardeşliğidir.

Bizler bir duvarın tuğlaları gibi birbirimize kenetlendiğimiz sürece bu ülkenin sırtını yere götürecek bir güç yoktur.

Ülkemizi tökezletme peşinde koşanlara aradığı fırsatı vermeyeceğiz.

Şubat ayının başlarında bir süreç başladı ve 4 milyona yakın bizim ülkemizde. 9 yıldır bizimle.

Malum Perşembe günü de Moskova’ya giderek Sayın Putin ilke bu gelişmeleri değerlendireceğiz.

STK'lardan Bahar Kalkanı'na tam destek

"TELEFON ÜSTÜNE TELEFON GELDİ, 'BİTTİ O İŞ' DEDİM"

Aylar önce ben bir açıklama yaptım. "Eğer Batı bir yük paylaşımına girmezse, kapıları açarız" dedim. Ama bunlar bu işi hafife aldılar, 'herhalde blöf yapıyor' dediler. Şimdi kapıları açınca, telefon telefon üstüne gelmeye başladı; 'Kapıları kapatın...' Dedik, bitti o iş. Artık kapılar açılmıştır. Şu anda sizler bu yükten nasibinizi alacaksınız. Dün itibariyle rakam ciddi manada yükseldi ve yükselmeye devam ediyor. Şimdi yine telefonlar; bu akşam Bulgaristan Başbakanı ile bir araya geleceğiz ve aynı zamanda Merkel ile telefon görüşmemiz olacak. Temenni ederim ki ateşkes idi diğer adımlardı atıp bu işi sonuçlandıracağız.

İdlib'e 'Bahar Kalkanı'

BUNLAR BU BEDELİ ÖDEYECEKLER! İŞTE İDLİB'DEKİ SON DURUM

Evet değerli arkadaşlar şu ana kadar 135 tank 22 zırhlı araç, 45 top, 44 çok namlulu roketatar. 5 hava savunma rampası, 12 taksavar, 29 uçaksavar 1 İHA, 8 helikopter, 7 mühimmat rampası, 24 zırhlı araç, 9 muhimmat deposu, 2 uçak dün sabah, 2 füze rampası ve bu arada son rakam 2557 rejim askeri etkisiz ve imha edilmiş durumda. Bunlar bu bedeli ödeyecekler.

Dün de askeri havalimanlarını kullanılamaz hale getirdik.

BU MİLLETİN KARARLILIĞI BAŞKA HİÇBİR MİLLETTE YOK

Dün akşam şehidimizin evindeydik. Kardeşi görevime devam edeyim diyor. İşte bu millet böyle. Bu kadar saldırıya rağmen ayakta kalabilecek dünya üzerinde başka bir millet yoktur. Milletimizin ortaya koyduğu kararlılık artarak sürüyor. Kahraman askerlerimiz terörle ve rejimin zalim unsurlarıyla mücadele ediyor.

Kimsenin iznine, desteğine ihtiyacımız olmadan harekatlarımızı sürdürebiliyorsak bu çalışmalarımızın ve kararlılığımızın neticesidir. Geleceğimize güvenle bakabilmek için sahada askerimizle, sanayide, ticarette sizlerle daha çok üreterek, ihraç ederek, istihdam sağlayarak hem kendiniz daha çok kazanacak hem de ülkenize daha çok kazandıracaksınız.

Rabbimden tüm şehitlerimizin şehadetini mübarek eylemesini, cennetiyle cemaliyle müşerref kılmasını niyaz ediyorum. Bir an önce bu mücadeleyi zaferle neticelendirerek daha fazla kan dökülmesinin önüne geçmektir niyetimiz. Şehitlerimizin acısına ortak olduğunuz, birlik beraberliğimizi teyit ettiğiniz için bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şehide gülme terbiyesiz02 Mart 2020 19:00

    Gündemi nasıl değiştirdi!işte üstün siyaset zekası.

  • Cego 02 Mart 2020 18:46

    Bırak bu işleri

  • Selahattin abi02 Mart 2020 17:12

    Bu çözüm, 34 şehidimizi vermeden aylar önce ortaya konması gereken çözümdü.İdlib de olan ya da olabileck tüm olaylara Almanya ve Fransa başta olmak üzere Nato üyelerini dahil etnek gerekiyordu. Sınırları açma çok önceden yapılmış olsaydı bu ortak soruna bu ülkeleri ortak etme şansımız vardı.Neden yapmadık eğer gerçek fikrimiz Suriye de ki insani dram ise bunu çoktan yapmamız ve Avrupayı ayağa kaldırmamız gerekiyordu demek ki başka amaçlarımız da var ama söylenmeyen 

  • MELTEM GÜZELBAHAR02 Mart 2020 15:50

    bunun tek çözümü suriye de sınırlarımızdan 100 km uzaklıkta güvenilir bölge kurulup bu suriye leleri buralara yerleşim yerleri yapılır ise bu sorun kökünden çözülür fama ab ülkeleri abd nin köleleri olduğu için biraz zor.

  • Mete02 Mart 2020 15:22

    Dilerim bu tutum yeni bir politik kriz doğurmaz, ülkemizi farklı sıkıntılara sokmaz. Bu avrupaya mülteci pompalama anlayışının sonuçları bize farklı şekilde patlamaz umarım. Ne kadar derin düşünülerek karar verilmiş bir politika.mı acaba? Ayrıca işin içinde suriyeli dışında önemli miktarda afgan pakistanlı afrikalı var. Avrupa demez mi bu afrikalıları afganları ortaasyalıları falan ülkene alıp niye bize yönlendiriyorsun, ve Suriyeliler içinde zamanında sınırlarını korusaydın o kadar teroristin veya kızgın adamın sınırlarınızdan suriyeye girmesine izin vermeseydin, o kadar suryeliyi de ülkene akmak durumunda kalmazdın, hatalarını bize mi paslıyorsun demezler mi!! Ayrıca yakın gecmişte doğru avrupa ve kuzey afrikadan milyonlarca multeci defalarca bizim ülkelere akın etti, biz Türkiye’yi hedef yer olarak gösterdik mi, Turkiyeye siz alın bu mültecileri mi dedik derler. Biraz sağduyu biraz akılcı olmalı. Yoksa sonuçları bize zarar getirebilir

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$02 Mart 2020 15:49

    biz ne ilgilendirir zaman bıcak temiğe dayandı ne olacak ise olsun .haydi be ordan korkak seni.tam bir chp nin kurumuş zihniyetindensin.

  • reis02 Mart 2020 15:04

    bu telefon lar tebrik değildir muhakkak. :D 

  • ......02 Mart 2020 15:04

    TÜRKİYEMDE 4.5 milyon suriyeli var oda gerçek kayıtsa iran,ırak,afgan onları saymıyorum bile düne kadar benim suriyeli vatandaşlarım rahat iş bulsun diye konuşanlar ilkönce kendi halkına bir bakmalı şu ana kadar yaklaşık 20000 suriyeli TÜRK vatandaşlığına geçirildi bile benim bildiğim istanbulda ticaretle ugraşan binlerce suriyeli esnaf var.bunların yarın kalkıpta kendi ülkelerine yada avrupaya gideceklerini hiç sanmıyorum bunu söyleyenlerde anca kendi ve yandaşlarını avutur.adamlar niye gitsinki saglıkta bile hepsinin bedava önceliği var inanmayan herhangi devlet hastanesine gitsin kendisi sıra beklerken suriyeli beklemiyor üstüne üstlük doktorlarada posta koyuyorlar.

  • HALE AYGÜN02 Mart 2020 14:55

    TELEFONLARA VERİLECEK CEVAP BELLİ " ENDİŞELERİNİZİ ANLIYORUZ VE SİZİN YANINIZDAYIZ "

  • Doğru02 Mart 2020 14:35

    Avrupa sınırına dayanan mülteciler maalesef Suriyeli değil afgan ırak Afrika ve diğer milletlerden Türkiye'den maaş almayan mülteciler...

  • Koray02 Mart 2020 14:12

    Büyük politşk başarı. Mantığa bak! Bu yaklaşımın ne denek olduğunu anlamak bilmek gerek önce!

  • Mete02 Mart 2020 14:11

    Bu avrupaya insan postalama pılitiksnında sonuçları bize farklı şekilde patmaz dilerim. . Avrupa demez mi zamanında sınırlarını korusaydın o kadar teroristin veya kuzgın adamın sınırlarından suriyeye girmesine izin vermeseydin ve o kadar suryeliyi de ükene almak durumunda kalmazdın.. Batı avrupa şunu da demez mi; yakın gecmişte doğru avrupa ve kuzey afrşkadan milyonlarca multeci defalarca bizim ülkelere skın etti, biz Türkiye’yi de mi hedef yer olarak mu gmsterdik, Turkiyeye siz alın bunları mı dedik derler. Biraz sağ duyu biraz akılcı olmalı. Yoksa sonuçları bize zarar getirebilir

  • Hakan02 Mart 2020 14:05

    Suriyeli multeciler sorunu tamamen çözülene kadar kapılar gocmenlerin geçişi ıçın avrupaya açık kalsın ve Avrupa birliği meseleye gerçekci yaklaşarak bu sorunu tamamen çözsünler bence. Yoksa bu işe kolay kolay el atmaya niyetleri yok gibi

  • Orhan 02 Mart 2020 14:01

    Okadar süriyelinin Turkiyede oluşunun nedeni yanlış politikalar olduğunu herkes görebiliyor. Dobeada bu insanları avrupaya gönderirşm tehdidi, kendi politik yanlışlarının sonucunu avrupaya aktarma ve sizleri cezalandırıyorum anlayışı ülkeye daha fazla zarar verebilir

  • Ozan 02 Mart 2020 13:57

    Sınırdan gecirilenler sadece suriyeli değil afgan pakistanlı orta asyalı afrikalısı var. Bu da ayrıca politik sorunlar çıkarır ileride. Her ülkeden topla sınırdan avrupaya pompala. Bakalım sonu ne olacak

  • Uyan02 Mart 2020 13:22

    Umut ediyorum suriye sınırındaki kapıları acip 4 milyon daha suriyeli almayiz

  • Osman02 Mart 2020 16:24

    Çabalar onun için zaten SURİYE politikası iflas etmiştir nokta yazık oluyor kinali kuzulara

  • Ahmak group sizi 02 Mart 2020 13:08

    Üç beş kuruşa kanmayasın yine