E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: IKBY bedelini ödeyecek---

Erdoğan: IKBY bedelini ödeyecek

Erdoğan: IKBY bedelini ödeyecek
30 Eylül 2017 - 14:40 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IKBY'nin tartışmalı referandumuna bir kez daha tepki göstererek "Geçmişte yaptıklarımızdan pişman değiliz ama şartlar değişti" mesajı verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'daki il danışma toplantısında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Vatanımızı parçalayamayacaklar, vatanımızı bölemeyecekler. Buna gayret edenler bedelini ağır ödeyecekler. Şu anda ödüyorlar mı? Ödemeye de devam edecekler. Tek terörist kalmayıncaya kadar bu mücadelemizi devam ettireceğiz. Buradan geri adım atmak yok, zira benim milletimin huzurunu kaçırmaya kimsenin hak ve salahiyeti yoktur.

Maalesef ülkemizde, 'AK Parti ve Tayyip Erdoğan kaybetsin de gerekiyorsa Türkiye batsın' gibi hastalıklı bir zihniyetin içinde olanlar da var. Bunların belki sayıları azdır ama etrafa yaydıkları cüruf, sebep oldukları kötü koku çok fazladır.

Geçmişte yaptıklarımızdan asla pişman değiliz ama madem artık şartlar değişmiştir, bizim kendilerine eskiden beri her türlü desteği verdiğimiz Kuzey Irak yerel yönetimi ülkemize rağmen bir adım atmıştır, öyleyse bunun da bedelini ödeyecektir.

Kuzey Irak yönetiminin kendi kafasına göre çizdiği haritadaki pek çok yerleşim yerinde ya Araplar ya Türkmenler ya da diğer gruplardan bazıları çoğunluktadır. Buraya uluslararası hukuk ne diyor biliyor musunuz, 'tartışmalı bölgeler.' Kerkük, tartışmalı bölgedir. Ama bunlar ne diyor? Bunlar diyor ki 'Kerkük bizimdir.' Sen ne diyorsun, Kerkük'ün tarihinde siz var mısınız? Yoksunuz.

Kuzey Irak'ta bağımsız bir devlet kurulmuyor. Tam tersine birileri tarafından keyifle deşilecek, sürekli kanayan bir yara açılıyor. Bu gerçeği görmezden gelmek ne bize ne Irak'taki Kürt kardeşlerimize ne de diğer kesimlere hiçbir şey kazandırmaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali01 Ekim 2017 13:02

    Yakında Musul ve Kerkük bizim olacak, Devlet yönetecek.

  • millet adına 01 Ekim 2017 08:51

    EVET DOĞRU,,MİLLET HAKSIZ ADALETSİZ VERGİLERLE BEDELİNİ ÖDÜYOR.

  • ...30 Eylül 2017 19:05

    İsrailin başına böyle bişe gelecek. önce gider gümmm..gümmm... vurur sonra çıkar. Ben bunu şundan bundan dolayı kabul etmiyorum vb... derdi... Biz şöyle edecezzz...böyle edecez... sunu yapacazz...bunu yapacazzz. der der dururuz.. mışşş mışşş muşşş muşşş

  • tutuklansın..30 Eylül 2017 17:20

    barzani denen israil piyonunu tutuklayıp, bir sabah şafak vakti asın. bu da saddamı asan abd ve siyonistlerin BOP planına cevap olsun..

  • Senin gücün zorun ancak bize30 Eylül 2017 17:08

    Senin gücün bu ülkedeki garibanlara kimsesizlere yeter . simdi bana kızanlar olucak amma gezi parkı eyleminde koçu yerden yere vuruyordun ne oldu.

  • Ordu30 Eylül 2017 15:55

    Tükürdüğünü yaladi

  • Turan kılıç30 Eylül 2017 15:37

    Reis bunlar hainliğinin bedelini ödemeli sonuna kadar yanındayız