E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: İBB'deki PKK'lıların hesabını soracağız! ---

Erdoğan: İBB'deki PKK'lıların hesabını soracağız!

Erdoğan: İBB'deki PKK'lıların hesabını soracağız!
30 Nisan 2022 - 20:14 borsagundem.com

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nda düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içerisinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız" dedi.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İftar Programı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"Sıkıntıları çözebilecek tek parti AK Parti olduğunu milletimiz biliyor"

"Cumhur İttifakı olarak 2023 Haziran'ında hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. AK Parti'de görev üstlenmek her türlü mağdurların yanında olmak demektir. AK Parti 20 yıllık iktidarında kalkınma reformlarıyla gönüllerde yer etmiştir. Seçimlerdeki başarımızı geceli gündüzlü çalışarak ülkemize kazandırdığımız eserlere borçluyuz. Milletimiz bugün yaşanan sıkıntıları çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu biliyor.

Şu anda hamdediyorum. Arkadaşlarımın verdiği bilgiye göre 10 bin kardeşimiz bir araya gelmiştir. Bunun için yılın her günü milletimizle birlikte olmalıyız, milletimizin sevinciyle sevinmeliyiz.

"Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi haline getireceğiz"

Türkiye geliştikçe, büyüdükçe, güç ve imkan sahibi oldukça tüm bölgemizin hatta tüm dünyanın dikkatini üstünde toplamaya başladı. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi haline getireceğiz.Çünkü biz "teşebbüs dahi edilemez" denilen ne varsa hepsini gerçekleştirdik. Demokratik reformlardan altyapı eserlerine yapılamaz denilen her şeyi başardık. Geçmişte ülkemizin önünde hangi engeller varsa hepsini yıkıp geçtik. Geçmişte terör örgütlerinin, vesayet odaklarının cirit attığı Türkiye bugün en güvenli ülkeler arasına girdi.

"Biz her gün ülkemizi Rusya-Ukrayna Savaşı'nın etkilerinden uzak tutmak için çalışıyoruz"

Biz ülkenin bugünkü sorunlarını çözeceğimizi söylüyoruz. Biz her gün milletimizi hepimizin canını yakan hayat pahalılığına karşı korumak için uğraşıyoruz. Biz eser, hizmet, vizyon diyoruz. Bir hafta içerisinde Rusya Devlet Başkanı Putin ile 2 kez, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile aynı şekilde, BM Genel Sekreteri Guterres ile 2 kez görüştüm. Biz barışı nasıl sağlayacağız bunun için uğraşıyoruz. Biz her gün ülkemizi Rusya-Ukrayna Savaşı'nın etkilerinden uzak tutmak için çalışıyoruz.

(Almanya'ya Kavala tepkisi) Dışişlerimiz hesabını aynı şekilde sordu.

"İBB'deki PKK'lıların hesabını soracağız"

PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içerisinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız. Bunların tek derdi sürekli sallanıp duran 6'lı masalarını ayakta tutmak. Sadece menfaatte, görünüşte birleşenlerin taksimatta ayrılmaları kaçınılmazdır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Guterres ile görüştü

 

Erdoğan:Enflasyon mayıstan sonra düşecek

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel'e dava

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.