E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan FETÖ davasına müdahil oldu---

Erdoğan FETÖ davasına müdahil oldu

Erdoğan FETÖ davasına müdahil oldu
17 Mart 2016 - 07:28 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullahçı Terör Örgütü davasına müdahil olmak için başvurdu ve kabul edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden FETÖ/PDY davasına Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne avukatı aracılığı ile dilekçe vererek müdahil olduğu bildirildi. Müşteki avukatlarından Murat Altındere, 'Türkiye Cumhuriyeti hükümetini devirmeye teşebbüs etme, silahlı terör örgütüne üye olma, Cumhurbaşkanına hakaret' gibi önemli suçlamalarla yargılanan sanıklar hakkında, geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da avukatı aracılığıyla dosya için müdahillik dilekçesi verdiğini hatırlatarak, "Mersin, FETÖ/PDY'nin emniyet ve adliye içerisinde çok etkin olduğu illerden biri. Bu nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Başbakan Davutoğlu'nun bu davaya müdahil olması da çok önemli" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hak diye yazan yorumcu17 Mart 2016 12:11

    din sömürüsü ile yolsuzluk farklı mı acaba birbirinden ? ikisinin de sonu yozluktur, islam ahlakının tükenmesidir . yönetimin islamla ayatlerle, hadislerle alakası yok. kandır dur kendini. bizim ülkemizde evrensel ahlak değerleri bile yok ki kuran ahlakı olsun. bir din yaşıyorsunuz ama kendi türettiğiniz bir din. islamla alakası yok.

  • Hak17 Mart 2016 09:52

    Buyuksun Usta. Feto bitti. Digerlerini de bir Reis. Menzil, Okuyucu, Suleymanci, yazici, İsmailagalar hepsini de bitir. Dinimiz islam icin bitir. Rabbim icin bitir. Cunku dini somuruyorlar.. Buyuk Baskan RTE.