E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Fas Milli Takımı'nı tebrik etti---

Erdoğan, Fas Milli Takımı'nı tebrik etti

Erdoğan, Fas Milli Takımı'nı tebrik etti
10 Aralık 2022 - 22:08 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Dünya Kupası yarı finaline yükselen Fas Milli Takımı'nı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Portekiz'i 1-0 yenerek yarı finale yükselen Fas Milli Takımı'nı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dünya Kupası'nda yarı finale çıkma başarısını gösteren ilk Afrika takımı olan Fas Milli Takımı'nı canıgönülden kutluyor, tüm Faslı kardeşlerimizi de bu başarılarından dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Twitter hesabından Fas'ı tebrik etti. Emine Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Tebrikler Fas! Dünya Kupası tarihinde ilk kez bir Afrika takımının yarı finale yükselmesi hepimizi gururlandırdı. Kardeş Fas halkının heyecanını paylaşıyor, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı'nan Fas'a tebrik 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da Fas Milli Takımı'nı tebrik etti. Şentop Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Önce Belçika'yı, sonra İspanya'yı, şimdi de Portekiz'i eleyen Fas'ı inşallah finalde göreceğiz. Tebrikler Atlas Aslanları." dedi.

Fas, Portekiz'i yıktı, Ronaldo gözyaşlarına boğuldu

Fas Dünya Kupası'nda tarih yazdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: IMF ile işimiz bitti

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na ithal danışman göndermesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.