E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan duyurdu: Terör örgütünün üst düzey yöneticisi yakalandı---

Erdoğan duyurdu: Terör örgütünün üst düzey yöneticisi yakalandı

Erdoğan duyurdu: Terör örgütünün üst düzey yöneticisi yakalandı
08 Eylül 2022 - 23:20 borsagundem.com

DEAŞ terör örgütünün üst düzey yöneticisi Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai, Türkiye'de yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ'ın üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin Türkiye'de yakalandığını açıkladı. Abu Zeyd kod adlı terörist, örgütün Bağdadi ve Kardaş'tan sonra en yüksek yöneticisi konumunda bulunuyordu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm terör örgütlerine yönelik mücadelesi aralıksız şekilde devam ediyor. PKK'lı teröristlere vurulan art arda darbelerin ardından bu sefer de kanlı bir başka terör örgütü DEAŞ'la mücadelede yeni gelişmeler yaşandı.

HABERİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ'ın üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin Türkiye'de yakalandığını açıkladı.

BAĞDADİ VE KARDAŞ'TAN SONRA GELİYOR

Abu Zeyd kod adlı teröristle ilgili ayrıntılar da çok geçmeden paylaşıldı. Buna göre Al Sumaidai'ninBağdadi ve Kardaş'tan sonra en yüksek yöneticisi konumunda olduğu belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )09 Eylül 2022 09:51

    Hangi tarihden beri aranıyor ? Gerçekten mera ettim....

  • HASAN TOSUN09 Eylül 2022 09:40

    CUMHURBAŞKANI BUNLARLAMI UĞRAŞIYOR,GARİP,MEMLEKETTE SOKAKLAR DOLANDIRICILARA EŞKİYALARA HIRSIZLARA TRAFİK MAGANDALARINA KADIN KIZ ÇOCUK TACİZCİ VE ÖLDÜRENLERE KALDI,ADAM GİBİ  CAYDIRICI KANUNLAR ÇIKARMAYA UĞRAŞSANIZ VE ÜLKEYİ SELAMETE ÇIKARSANIZ İYİ OLUR BUNLARLA UĞRAŞIN,POLİS HIRSIZI ARSIZI KADINLARI DÖVENİ SÖYENİ YAKALIYOR SAVCI HAKİM SALIYOR,İŞDE ADAM GİBİ KANUNLAR ÇIKARIN AĞIR VE DENGİ OLSUN.BUNLARLA UĞRAŞIN,HAKİMİN SAVCININ  İNSAFINA BIRAKMAYIN,POLİSTE BIKTI,KANUNLAR YUVARLAK OLMASIN,MUĞLAK OLMASIN,AÇIK NET OLSUN.

  • fafa09 Eylül 2022 07:59

    Ben bu teröristlerin nasıl yakalandığını değil,bu teröristlerin Türkiye'ye nasıl girdiğini soruyorum.Kaçaklar Van'dan giriyor,Marmaris'te yakalanıyor,oraya nasıl geliyorlar.Kaçakçıların arabası ellerinden alınıp,hapse tıkılmalı.

  • fuat09 Eylül 2022 07:53

    seytanin askerleri , teror ve hainler sorgulanip direk idam , asla iceri atip beslemeyeceksin bu kopekleri , 

  • ALİ YILDIRIM08 Eylül 2022 23:57

     NEYİNE SAĞ YAKALIYORSUNUZ KONUŞTURUP SIKIN KAFASINA GİTSİN.