E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Dünya küçülürken biz büyümeye devam ettik---

Erdoğan: Dünya küçülürken biz büyümeye devam ettik

Erdoğan: Dünya küçülürken biz büyümeye devam ettik
07 Ekim 2021 - 12:26 borsagundem.com

Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl tüm dünya küçülürken bizim büyümeye devam etmemiz bu gerçeğin en somut ifadesidir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, Dünyanın ciddi bir bocalama dönemine girdiği salgın sürecinde Türkiye olarak üretim çarklarını hiç durdurmayarak, yatırımları teşvik ederek Türkiye'nin diğer ülkelerden ayrıştığına işaret etti. Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl tüm dünya küçülürken bizim büyümeye devam etmemiz bu gerçeğin en somut ifadesidir." diye konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Salgın sürecinde üretimi durdurmayarak, istihdamı koruyarak kendimizi diğer ülkelerde ayrıştırdık. Küresel üretim ve perakende kanallarında ciddi bir tıkanıklığın yaşandığı dönemde ülkemizde bir aksaklığı yer vermeyerek farkımızı ortaya koyduk. 

Geçtiğimiz yıl tüm dünya küçülürken biz büyümeye gittik. Büyüme rakamları doğru istikamette gittiğimizi gösteriyor. Birileri ülkemiz, hangi güzel haberle sevinirse sevinsin felaket tellallığı yapmaktan geri durmuyor. Biz ülkemizin en az sıkıntıyla bu dönemi atlatması için çalışıyoruz. Onlar konuşur, biz çözüm üretiriz. 

Dünyanın dört bir yanında enerji fiyatlarının iki katından beş katına kadar arttığı bir dönemde vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Salgın başladığından beri, enerji sektöründe kamunun kontrolü altındaki fiyatları, gerekirse sübvanse ederek en alt seviyede tuttuk, tutmayı sürdürüyoruz.

MASKELERİNİ İNDİRMEK DURUMUNDAYIZ

Bu yılın ilk ve ikinci çeyreğinde büyüme rakamları doğu istikamette gittiğimizi ortaya koruyor. Birileri felaket tellallığı yapmaktan geri durmuyor. Maskelerini her seferinde tekrar tekrar indirmek durumundayız. Milletimize yaptığımız hizmetleri anlatmak için aylarca anlatacağımız malzeme var. Bunları milletimizin gönlüne kazımalıyız. 

MÜDAHALE EDİLMESİ GEREKEN VAHİM BİR DURUM

Kılıçdaroğlu bu durumdan çok alınmış, bir sağlık kuruluşundan rapor almam gerektiğini söylemiş. Azamızda doktor arkadaşlar varsa bu ruh halinin neye işaret ettiğini gayet iyi bileceklerdir. Ortada hem CHP hem de ülke siyaseti açısından acilen müdahale edilmesi gereken vahim bir durum olduğu da ortadadır. Bize düşen Allah şifa versin deyip kendi işimize bakmaktır.

ÜLKENİN DE DÜNYANIN DA GÜNDEMİNDEN Bİ HABER

Bu zat enerji fiyatlarını diline dolamış. Avrupa'da fiyatlar 2 katına çıkmış. Biz vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz Bay Kemal. Bay Kemal enerjide Avrupa, dünya ne alemde görmüyor musun? Adamlar benzin bulamıyor, şimdi de kamyon şoförü bulamıyor. Ülkenin de dünyanın da durumundan bi haber olanların kürsülerden söyledikleri sözün bir anlamı yoktur, onlar konuşur biz çözeriz.

DİLİNE 3600 EK GÖSTERGE MESELESİNİ DOLAMIŞ

Kılıçdaroğlu memurları tahrik etmek için diline 3600 ek gösterge meselesini dolamış. Halbuki bu sözü veren biziz.Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini bizzat muhataplarımıza beyan eden biziz. Kendi aklınca şehitlerden gazilere her kesimi kışkırtmaya çalışan bu kişi, çiftçilerimize bulaşmış. Bu şahıs ilkokul seviyesinde bile olmayan mantıkla kendince tarım denklemi kuruyor. Her türlü desteği çiftçimize verdik, veriyoruz.

YAĞMURLU HAVADA SU BİLE VERMEZLER

2023'e yaklaştıkça yalan ve iftira kampanyaları artarak devam ediyor. Biz yıllarca iftira ve yalan ile mücadele etmiş bir siyasetten geliyoruz. Biz 1994'te İBB'yi CHP'den alarak bugünlere, bunlara rağmen geldik. Biz sosyal, ekonomik nice tuzakla bunlara rağmen başa çıktık. Bunlara rağmen yeniden Cumhurbaşkanlığı sorumluluğunu kazanmayı başaracağız. Bunlar bize bırakın adil davranmayı, yağmurlu havada bir damla su bile vermezler. Bu yeminli Türkiye düşmanlarına hak ettikleri cevabı her platformda vereceğiz. Bizim sorumlu olduğumuz tek merci milletimizdir.

BİZE KİBİR YAKIŞMAZ

Bugüne kadar nasıl yaptıysak, bugün önümüzde duran sorunları da aşacağımızdan zerre şüphe yok. Bize kibir yakışmaz. Biz tevazu ordusuyuz. Yola böyle devam edeceğiz.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.