E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan-Davutoğlu görüşmesinin saati belli oldu---

Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinin saati belli oldu

Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinin saati belli oldu
23 Kasım 2015 - 23:03 borsagundem.com

Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinin yarın saat 11.00'de gerçekleşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet kurma süreci kapsamında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu yarın saat 11.00'de kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarınki programında Davutoğlu'nu saat 11.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edeceği bilgisine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu, 17 Kasım Salı günü 64'ncü Cumhuriyet Hükümetini kurmakla görevlendirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yaşasın Cumhuriyet24 Kasım 2015 11:18

    Sembolik bir kabine listesi bunu uzay da yaşıyanlar biliyor ama sayın Davutoğlu hala oynamak istiyor artık ayşe nine memet amca da herseyin farkında

  • AKP24 Kasım 2015 10:05

    kendi kendimize kriz yaratmakta üstümüze yok... Başbakanın yapacağı şey kabineyi hazırlayıp erdoğan ın onayına sunmak, ne olacak erdoğan kabineyi beğenmedi diye ülkeyi tekrar seçime mi götürecek.. seçimi başka bir parti kazansaydı ne olacaktı, erdoğan görevi vermemek için herhalde ülkeyi terk ederdi...

  • berat24 Kasım 2015 00:18

    Basbakan olsun..ulke rahatlar...davutoglu yapamiyor.