E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan çiftinden haber var: Emine Erdoğan paylaştı---

Erdoğan çiftinden haber var: Emine Erdoğan paylaştı

Erdoğan çiftinden haber var: Emine Erdoğan paylaştı
07 Şubat 2022 - 20:01 borsagundem.com

Çalışmalarının uzaktan devam ettiğini belirten Emine Erdoğan, "Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19 testleri pozitif çıkmıştı. Virüse yakalandıklarını sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Omicron varyantına yakalandıklarını belirtmişti. Karantinada olan Erdoğan çiftinin sağlık durumlarına ilişkin son açıklama Emine Erdoğan'dan geldi.

"DURUMUMUZ İYİ SEYREDİYOR"

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kovid-19 test sonucumuzun pozitif çıkmasının ardından Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor." ifadelerini kullandı.

DUALARINI ESİRGEMEYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan, bu süreçte "geçmiş olsun" dileklerini ileten devlet başkanları ve eşlerine, yabancı misyon şeflerine, siyasetçilere, sanatçılara, basın mensuplarına hem ülkede hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen tüm dostlarına canıgönülden teşekkür etti.

Koronaya yakalanan Erdoğan çiftinin sağlık durumu nasıl? Son açıklama Emine Erdoğan'dan geldi

Hollanda, Türkiye dahil 12 ülkeyi 'yüksek riskli bölge' ilan etti

 

96 bin 514 yeni vaka, 236 vefat

 

Korona olan Erdoğan, sadece bir liderin geçmiş olsun mesajına teşekkür etmedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.