E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: CHP'nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun---

Erdoğan: CHP'nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun

Erdoğan: CHP'nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun
22 Kasım 2019 - 15:40 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li bir siyasetçinin Beştepe'de kendisini ziyaret ettiği iddiasını yalanladı. Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum'' dedi.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet dostum22 Kasım 2019 20:25

    chp yine büyük oyunlar peşinde bir tane dahi projesi olman fakat hiç bir zamanda iktidara gelemeyeceğini bildiği için ayak oyunlarının yenilerini her gün deniyorlar.bunlardan her gün yeni taktikler ve yeni numaralar bekleyin derim.

  • Nedim23 Kasım 2019 02:33

    Misafir, senin gibi kısa donlu kısa akıllı ergenlere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur.  Ulaşımda, sağlıkta, savunmada, öngörülenin çok ötesindeyiz! Hatta senin gibi nankörlere çok fazla bu hizmetler!  Cnn sunucusu Cüneyt Özdemir bile Amerika da yaşıyor ve Amerika da hastaneler ile Türkiye mukayesesini yapınca hemen yandaş damgası yedi!  Netice kendisi  halt etmekten başka amacı ve niyeti olmayan yapanı da kötüleyen alçak nankör taifeye  uyarsan hiç merak etme bir gün karşılığını görürsün. Muhalefet alçaklığı ve yalancılığı ile kaim gibi görünüyor.

  • MİSAFİR22 Kasım 2019 21:54

    AKP nin 17 yıldan beri ülkeyi getirdiği durum ortada, ne yaptılar betondan başka,  sanayide ihracat patlaması mı yaşıyoruz? Tarım da dışarıya ürün mü yetiştiremiyoruz? Teknolojide dünya sıralamasındamıyız?  Eğitim de çağ mı atladık? Kişi başına milli gelirimiz 20 bin dolar mı oldu? İşsizliği sıfırladılar mı?  Toplumun sinirlerini germekten başka ne yaptılar?  demokrasi insan hakları konusunda ne gibi ilerleme kaydettiler? Avrupa ya vizesiz mi giriş yapıyoruz? Trafikte avrupa standartlarını mı yakaladık? çevre v tarihi mirasımız konusunda dünyaya örnek mi olduk? Söyle ne yaptılar betondan başka? betonla mı besleneceğiz?

  • Selahattin Ölmez22 Kasım 2019 17:24

    Sözcü gazetesi, Fox tv  vs.vs. bunlara inanmayın. Bunlar bu ülkeyi batırmak için ortak çalışmaktadırlar. Neden seçim olsun.bu ülke hiç kimsenin çiftliği değil. Bunun bedelini kim ödeyecek yazık değil mi bu güzelim ülkeye. Aslında tüm partilere devlet yardımı kesilmelidir.

  • Ces3422 Kasım 2019 21:47

    A haber ile sabah gazetisini alalım değilmi?

  • Okur22 Kasım 2019 16:37

    Muhtemelen kim olduğu çok yakında ortaya çıkar, aksi taktirde olan Sözcü gazetesine olur.

  • AHMET ÖZBİR22 Kasım 2019 16:28

    REİS'im SSK'yı batıran By Kemal, ne olursun ses çıkarmayın çok yakında CHP'yi de batıracak, baraj altına ŞUTLAYACAK!.. Millet acaip fıttırık vaziyette, TERÖRSEVİCİLERİYLE, ÜLKEMİZİ BÖLMEK İSTEYENLERLE İTTİFAK YAPANLARI ASLA AFFETMEYECEK!..

  • Tekno papaz 22 Kasım 2019 22:28

    Şimdi SSK kar eden bir kurum. Vatandaş ilaç parası ödemiyor,muayene parası ödemiyor, hastaneler banka gibi olmuş hala SSK da SSK bir onu öne sürebilirsiniz. Ülkede ne varsa satıldı alım gücün düştü, yaşam kaliten düştü sen bunları görme.

  • Ces3422 Kasım 2019 21:47

    Nerde yaptılar dolmabahçede mi?

  • Bay Kemal22 Kasım 2019 16:12

    keşke tüm siyasetçiler Bay Kemal gibi dürüst olabilseler...