E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Putin'e "Önümüzden çekilin" dedim---

Erdoğan: Putin'e "Önümüzden çekilin" dedim

Erdoğan: Putin'e Önümüzden çekilin dedim
29 Şubat 2020 - 11:43 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dolmabahçe'deki ofisinde gündemi değerlendiriyor. Erdoğan İdlib konusunda Putin'le yaptığı konuşmayı da aktardı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Suriye'deki alçak saldırının ardından açıklamalarda bulunuyor.

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları:

"Mücadelemizi anlamayanlar var"

Suriye meselesi bizim için asla bir macera değildir. Suriye'deki mücadelemizi kavrayamayan, anlayamayanlar var.

Milletimiz derin irfanı ile oynanan oyunu gördü. Bizim yanımızda yer alıyor. 15 Temmuz Darbe Girişim, Türkiye'yi içerden çökertme girişiminin temelini temsil ediyordu. Terör koridoru ile ülkemizi kuşatmaya kalktılar. Çatımızın üzerine çıkmaya yeltendiler. Duvarlara merhume annem ile ilgili hayasızca sloganlar yazdılar.

Suriye sahasında verdiğimiz mücadelede bölgedeki güçlerle diplomasi yürütmeye özel ehemmiyet verdik. Bize verilen sözler ne kadar tutulmasa da özel gayret gösterdik. Rejim'in kanlı saldırıları ile 1.5 milyon mülteci sınırımıza harekete geçti. Biz bunları sınır dışında tutalım diye özel gayret gösteriyoruz. Planlar yapıyoruz. Atme kampında büyük yığılma var. Yeni barınaklar yaparak onları orada tutalım istedik.

'Vermeyecekseniz biz size 100 milyon euro verelim, mültecileri size gönderelim'

Merkel'e dedim ki, bana büyük rakamlarla sözleriniz vardı. Gelin destek verin şuraları yapalım dedik. Zorlaya zorlaya 25 milyon euro verileceğini söyledi. Bu para BM Başkomiserliği'ne gidecek, oradan da Kızıl Haç'a oradan gelecek dediler. Para hazır dediler, ama gelmedi.

Vermeyecekseniz biz size 100 milyon euro verelim, mültecileri size gönderelim dedim. Siz bana daha önce göçmenler ile ilgili 1 milyar euro harcıyorum demiştiniz. Hani nerede? Güvenmek mümkün değil. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye mahkumuz. Sadece 3.7 milyon Suriyeliyi ülkemizde biz barındırıyoruz. Yeni bir göç dalgasını kaldıracak değiliz.

Suriye halkının davetlisi olarak gittik.

Orada ne işiniz var diyorlar. Biz oraya Esed'in davetlisi olarak gitmedik. Suriye halkının davetlisi olarak gittik. Dün Putin'e de söyledim. Bizim önümüzden çekilin, biz Rejimle başbaşa kalalım. Üs kurmak istiyorsan sen kur üssünü. Bizim bir derdimiz yok.

Dün gece Trump diyor ki, Putin'in burada ne beklentisi var. Ne istiyor? Kamışlı'da petrol muabbeti var mı dedi, var dedim. Ama Dyrizor kadar değil dedim.

"Hedef Türkiye"

İdlib'de şuan 3, 4 milyon insanın yaşadığı yeri yerle yeksan ettiler. Meseleyi sadece İdlib parantezinde değerlendirmek bizi yanıltabilir. Bugün İdlib'de, Ayn-el Arab'da, Münbiç'te vermediğimiz savaşı Allah muhafaza yarın Şırnak'ta Urfa'da vermek zorunda kalırız. Hemen namluları bize çevirecekler. Senaryonun hedefi Suriye değil, Türkiye'dir.

"Bize düşman rejime teslim mi olalım?"

Türkiye'nin Suriye'de ne işi var diyenler, ülkemize düşman Rejim'e teslim olun demektir. Biz bize düşman olan Rejim'e teröristlere teslim mi olalım. Her mücadeleyi vereceğiz. Hangi bedeli ödemek gerekiyorsa ödeyeceğiz.

"Ülkemizin başı sağolsun"

Şehitlerimiz var. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Yaralı kahramanlarımızı da rabbimden şifa niyaz ediyorum. Verdiğimiz mücadele ile ülkemizi müreffeh bir seviyeye taşıyacağız.

"2100'ün üzerinde rejim askeri öldürüldü"

Rejim'i ağır ateş altına aldık. Şu ana kadar 2100 Rejim askerini öldürdük. Dün akşam itibarıyla 7 kimyasal ürünlerin olduğu tesis de patlatıldı. Biz işlerin buraya gelmesini istemezdik. Bizi buna zorladılar. Sonuçlarına da katlanacaklar.

Dün tüm liderler ile görüştük. Anamuhalefetin başı hariç. Kendisi arama tenezzülünde bulunmadı. Ben seni niye arayım ya? Dünya beni arıyor. Sen de arar öğrenirsin.

"Rejim 100 bin kez ateşkesi bozdu, sözünüzde durmadınız"

Bize verilen söz neydi? YPG/PKK bölgeden çıkacaktı. Ne Rusya ne ABD sözünde durabildi. Çıkaramadılar oralardan. Her iki ülke liderine de söyledim. Hayır çıkardık diyemiyorlar. Altında imzaları olan sözler var. Şimdi kalkıp yok şöyle, yok böyle. Teröristler her fırsatta harekat bölgelerimize saldırıyor, sızmaya çalışıyor. Rejim neredeyse 100 bin defa ateşkesi bozdu. Bunu dile getiremeyenler muhalifleri terörist gösterip, bunu saldırı gerekçesi yapıyor. Huzuru koruma çabalarımıza ateşle karşılık veriyorlar.

TIR'larca slah gönderirken, Rejim'e her şeyi verirken Türkiye'ye kimse mülteci konusunda destek vermiyor. Kapıları açarız dedik, açtık. Geçenlerin sayısı 18 bin oldu. Bu akşam 25 bini bulacak. Biz bu kadar mülteciye bakmak zorunda değiliz. Dürüstseniz siz de paylaşımda bulunacaksınız. Biz de bu kapıları açarız. Hep yaptığımız gibi göbeğimizi yine kendimiz keseceğiz. Öyle ya da böyle başarıya ulaşacağız.

"İnsansız denizaltını da yapacağız"

Neye ihtiyacımız varsa kendimiz yapacağız. Hava savunma sistemi aksıyor mu, kendimiz yapacağız. Uçak mı yapacağız. SİHA vermediler yaptık mı, yaptık. Şimdi insansız deniz altını da yapacağız. Çalışmalar sürüyor.

Rusya: Türkiye ile anlaştık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (72)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serdar01 Mart 2020 03:28

    Rusya Suriye Turkiye arasında ikili oynayıp duruyor. Bir taraftan bombalamalar yapıyor, diğer taraftan ben bu işlerde yoktum diyor. Kendilerince bir “denge” politikası izliyorlar.

  • Gerçek 01 Mart 2020 02:46

    Putın giller Hatay için ne diyor, önce ona bakmalı. Putin bu işlerin mimarı benim diyor. Esat güçleri tefferuat. Ne yapılacaksa Putine yapılmalı öncellikle. Demogoji ile bşr çok şeyi by pass etme milleyi ahmak yerine oynanın anlamı yok

  • ...29 Şubat 2020 22:15

    şehit verdik.. nişantaşından, etilerden, istanbulun lüks semtlerinden 1 asker şehit düşmüyor. orasıda bir ilginç. Osmanlı zamanında, zengini fakir Allah yoluna şehit düşüyordu. ağası, paşası, yani. İslam gibi, şehitlikde bir değişime girdison 10 yılda.... En güzel mertebeleri şehitliğide fakire veriyorlar artık... 15 temmuzdada zengin göremedik... Zenginin parası var ama almıyor o mertebeyi nasip olmuyor demekki.... allah büyük kardeşlerim. Memedimizi korusun allah. 1 kayıp vermeyelim. uyku uyuyamıyoruz. başım ağrıdı üzülmekten 2 gundur

  • Devir01 Mart 2020 12:38

    Senin milyonların olsa senin de çocuğun uzman er onbaşı olmaz herhalde. Parası olan adam asker mi olur ? Para olmayınca vatan millet edebiyatı yapmak kolaydır, Cabrio arabayı, güzel kıyafetleri, manzaralı evleri bırakmak zordur. Askerlik maaş alınan iş bu devirde. Aynen hoca, müftü gibi. Esas milli iddialı siyasilerin çocukları gitsin, bolca hava atıyorlar ekran başında

  • Emrullah 29 Şubat 2020 20:32

    Ne bu putine önümüzden çekilin muhabetti. Bunları Yapam Putin’in tam kendisi lduğunu bilmeyen mi var. Putin’ i de ezip gecmeli. İşte o zaman asrın lideri olunur

  • Mehmet29 Şubat 2020 20:18

    Israile tek kurşun atmaya cesaret edemeyen godoşlar ordusu hizbusşeytan silahsız mazlum insanları artık olduremeyecek. Allah mazlumlarin duasını kabul etti. Tşk bunların hakkından gelecektir. Zaten mazlumlarin tek koruyucusu TSK dir. Kahraman Mehmetcik tir.

  • Masal anlatma01 Mart 2020 12:39

    Valla İsrail'e Ruslar bile fiske vuramadı. İsrail olduğu yerden Suriye'yi çok vurdu.

  • Özal29 Şubat 2020 19:57

    Ülkeyi bataklığa sürükledin. Ne işimiz var Suriye’de. Adamların kendi toğrağı İdlib. Bu şehitlerin kanını saray ödeyecek ilk seçimi kaybederek.

  • Mehmetcik29 Şubat 2020 19:35

    Rejim unsurlarının gebertilmesini seyrediyorum şu an... ve cok haz duyuyorum. Ahh haayt. . Geberin itin dolleri. .. Ah ah.. çok yaşa reis . Çok yaşa Hulusi paşa. . Çok yaşa mehmetcikler.

  • Bika29 Şubat 2020 19:30

    ABD ve Rusya anlaşmış, Fırat'ın doğusu ABD'nin güdümünde batısı da Rusya'nın güdümünde.  Türkiye'yle Suriye'yi savaştırmak büyük Orta Doğu Projesi'nin bir parçası. Eş başkanlar daha iyi bilir tabii !

  • Hulki29 Şubat 2020 21:01

    Maaaaaşallah sen biliyosun cumhurbaşkanı adayı ol camış

  • Mehmet29 Şubat 2020 19:22

    Burada Reise dil uzatanlar. . Ya fetocusunuz ya Türkiye dusmanisiniz yada no oldugunuz belli degil

  • AHAHAH29 Şubat 2020 22:09

     şu fetocunun yazdığına bakın muahaha

  • Mehmet29 Şubat 2020 19:17

    Mazlumlarin Ahı Putin gavurunun başını yiyecek inş. .. iranin hizbusşeytan örgütü de yaptığı Katliamların hesabını Türk ordusuna verecektir inş. Türk ordusu zalimlere merhamet etmez. .

  • Vatandaş29 Şubat 2020 19:09

    CB eski meclis başkanının gülerek yaptığı el hareketini gördü mü acaba?

  • Osmanlı 29 Şubat 2020 18:58

    Bu işleri Rusyanın uçak bombardımanı olmadan Rusya onayı olmadan kendi kafalarına göre yapmadıklarını herkes farkında. Rusya cekil demeyle olmuyor.. Eyyyyy Rusya diye gür şekilde bir haykırmalı önce ve sonra bir gece ansızın gelebiliriz Bi koyduk mu otururturuz demeden Rusya çekilmez önümüzden

  • Yediniz mi29 Şubat 2020 18:57

    İdlibe 5000 türk askeri var ve askerî korumak için 1 uçak dahi ucurtmuyor Putin sana kimi kandırıyorsunuz Putin sana evinden kahkahalarla guluyordur

  • Yazık29 Şubat 2020 18:48

    Milleti yandaş kanallar la ne güzel kandırıyorsunuz bunu yiyenlerde var Putin e orada ne işiniz var demişmiş 36 şehit var şehit şehit sayısının fazla olduğu gizlendiği söyleniyor inşallah doğru değildir

  • reserpin.29 Şubat 2020 16:58

    Hepsi boş laflar. Hâlâ rusyâ ile görüşüyorsunuz ya yazıklar olsun size. Yapan zaten rusya. Hep cek cak. Geçin bunları ilk secimde gideceksiniz Allahın izniyle.

  • AHMET ÖZBİR29 Şubat 2020 16:46

    BAŞKOMUTANIMIZ TSK'nın ve Türk Devleti'nin başıdır. Bize savaş başlatıp bir ay içinde 48 askerimizi şehid edenlerle savaşırken, Devlet Başkanımıza dil uzatan ALÇAĞIN, VATAN HAİNİNİN ŞEDDELİSİDİR! Bu ülkede yaşamaları haram olan Esed'in hamileri, YEDİĞİNİZ, İÇTİĞİNİZ HARAM OLSUN!..

  • Türkoğlutürk 09 Mart 2020 15:50

    Başkomutan nedir nasıl olunur. Fasulyeden askerlik yapan a başkomutan denmez.

  • haha29 Şubat 2020 22:10

    bende askerde g3 kullandım. başkumandan olabilirmiyim .. ahaha :D 

  • Akmal seni 29 Şubat 2020 19:10

    Nerden başkomutan oluyor acaba ?hangi savaşı kazanmış?

  • Haadii yaa29 Şubat 2020 16:11

    Putin ne dedi?

  • AAA29 Şubat 2020 16:00

    Savaş 100 yilda yapılanı 1 günde yikmaktir

  • Komik adam seni....29 Şubat 2020 15:56

    Putine önümüzden çekilin demiş 🤣🤣🤣

  • kadir29 Şubat 2020 15:40

    bataklığa batırdın bizi

  • ŞİMSEK SERDERGİLLER29 Şubat 2020 17:13

    40 sene önce bataklığa batırdığı içimizdeki abd nin batının satılmışlarından RTE kurtamaya yeni başladı sen de onlardan olduğun için zoruna gidiyor değilmi hain seni.

  • Muhammed29 Şubat 2020 15:31

    Niye Putin’e önümüzden cekilin diyor ki, Bu işlerin arka plan mimarı Putin. Putine söykenecek tek şey “bir gece ansızın gelebiliriz” olmalı. Veya “bi koduk mu otururuz” Rusya da Amerika gibi boyunun ölçüsünü alıp gidecek

  • Ahmak group sizi 29 Şubat 2020 15:56

    Iyi espiri tebrikler 🤣🤣🤣

  • Bozkurt 29 Şubat 2020 15:27

    Reis ile osmanlı tekrar canlanacak, akdeniz tekrar bizim göl olacak. Ortadoğu balkan ve kafkaslar tekrar bizim okacak. Her yerde her zaman bağbuğumuzun yanıdayız

  • Ahmet sağlam 29 Şubat 2020 21:41

    Adaletin olmadığı,kasanın hazinenin yani bizim paramızın yandaşlara boşaldığı bir ülkede mi? Aynı Osmanlı demi

  • Tebrikler29 Şubat 2020 19:14

    Güzel demogoji :) 

  • amanin amanin29 Şubat 2020 18:16

    Sahte bozkurt. Önce başbuğ yazmayı öğren de gel... :)))

  • Akmal seni 29 Şubat 2020 15:57

    Yok ya bu kadar salak olamazsın....

  • Osmanlı 29 Şubat 2020 15:09

    Putin önümüzden çekilmezse, o na da gerekeni döyketşz “Putin, bir gece sndızın gelebiliriz. Putin, ni koyduk mu oturturuz.”

  • Recai29 Şubat 2020 14:48

    Sonra çektim çakıyı, yer misin yemez misin

  • Ahmet29 Şubat 2020 15:57

    🤣🤣🤣 yok yaaa

  • Selahattin abi29 Şubat 2020 14:30

    Burada yapılan her türlü yorum paylaşım boş gerçek olan iki unsur var 1. https://twitter.com/nebilozgenturk/status/1233643263120334848?s=20 bunu mutlaka seyredin 2. Sn.CB nının yaptığı konuşmada espriler ve gülmeler daha söylenecek bir şey yok

  • ve29 Şubat 2020 14:30

    değerli dostun putin.... baş sağlığı dile dimi ?   36 şerefli vatan evlatlarımız  için

  • .29 Şubat 2020 14:15

    Bundan sonra Dostum Putin dostum trump demezsin herhalde bizim kaçtane dostumuz var kime güvensek sırtımızdan vuruyor

  • Metin29 Şubat 2020 13:50

    Bu kadar reise kızıp sallayan imbikler eğer biraz zekanız olsa etrafımızdaki ateş çemberini anlardınız ama sizin kulaklarınız var duymazsınız gözğnüz var görmezsiniz ancak ağzınız var böyle havlarsınız

  • Türkoğlutürk 29 Şubat 2020 16:23

    Kılavuzu karga olanın

  • Ulan Metin bey29 Şubat 2020 16:17

    Kendine bir zeka nakli yaptır ve uza git bu memleketten.

  • eee29 Şubat 2020 14:37

    eeee? 1. dunya savasına nasıl girdin biliyormusun ? sen gider rusyayı bombalarsa 2 gemi.. sonra girersin savaşa.. milletçe. millet geri adım atmaz ordusuna destek çıkar.. ama liderdik.. o gemileri oraya sokmayıp, olacakları görmektır... abd yada rusya askerini öylecene soktumu ateş çemberinin göbeğine ? sende oınlar gibi yap... yapamadın şimdi memetlerın cnaı yandı. bizde haliyle. ordumuzun tam ve kosuşsuz desteğine koşturuyoruz. ama  stratejı ve yonetımdedir sorumluluk... mucizeleride milletve ve halk yapar... 

  • Ww29 Şubat 2020 13:41

    Abd ile rusya arasinda buraktin ulkeyi cekilin demis mis he hemen cekilirler artik korkudan rusya vurdu bile diyemiyorsunuz

  • Yazik29 Şubat 2020 13:39

    Insanda buraz ar olur ar

  • kin ve nefret29 Şubat 2020 13:21

    buradan halkın belli bir kesmine sürekli köpek terörist soysuz gibi ithamlarda bulunan yorumları yayınlayan borsa gündeme yazıklar olsun. bu yorumlar moderasyondan geçiyor bunu geçiren moderasyonun sorumluluğu. bu mesajı yayınlayıp yayınlamaman önemli değil önemli olan filtre uygulamaya başlaman, 

  • durum29 Şubat 2020 13:53

    borsagündeme de hesap soruluyor demek, onlar da sinip korkuyorlar.durum bu anlaşılan

  • ali29 Şubat 2020 12:52

    berk misin nesin . doğrusunu biliyorsan çık söyle . sizin kalbinizde hastalık var. devletinize güvenmezssiniz. 

  • kılıç29 Şubat 2020 12:48

    REİSİM CANIMIZLA ,MALIMIZLA SENİN YANINDAYIZ ALLAH YARDINMCIN OLSUN.

  • Yok yahu29 Şubat 2020 22:44

    İdlibe alalım seni artistlik yapanların çoğu paralı askerlik yapıyor olan gariban çocuğuna oluyor.

  • Türkoğlutürk 29 Şubat 2020 16:49

    Başkomutan askerin başında olur, saraydan çıkmayan a sultan denir.

  • Türkoğlutürk 29 Şubat 2020 16:25

    Helva senin evinde pişmeyince tatlı oluyor. Reisin evlatlarını da görsek suriyede.

  • kılıç29 Şubat 2020 15:18

    İKİ KİŞİ CEVAP YAZMIŞ SİZİN PARANIZA PULUNUZA LANET OLSUN SÖZ KONUSU VATANDIR REİS BAŞ KOMUTANDIR AMA SİZ MUTLAKA HAYİNSİNİZ.

  • ...29 Şubat 2020 14:11

    kendi ve çocukları ermeydanına inmeden... Türkiye harici hiç bir toprağa ben şahsen gitmek istemem. Ben öyle düşünüyorum. o bakımdan zaten asker de olmak istemem. Herkesin kendi düşüncesi. haa kendi çocuğu olmaz senin gibi düşünmem ben der...  suriyeye idlibe gider.. orda suriyeli çocuklara vakıf kuracak dernek der... o nada karşı gelmem. hatta kızılaya bağış yaparım.   ncesi.

  • vatan sevgisi29 Şubat 2020 13:24

    benim canım vatanıma sonuna kadar feda ama ne erdoğana ne de akp politikalarına kesinlikle feda değil...

  • ..29 Şubat 2020 12:46

    "sonra bi uyandım, ter içindeyim..."

  • Berhan29 Şubat 2020 13:45

    Yatağa da işemişmisin çaktırma

  • AHMET ÖZBİR29 Şubat 2020 12:44

    ÇEKİLMEZSE Rus domuzunu, İslam düşmanı KANI BOZUK Esed'i TÜRK'ÜN ORDUSU EZİP GEÇECEK inşallah Başkomutanım REİS'im. Milletçe ÖLÜMÜNE SENİNLEYİZ! Çünkü bizler vatan için ölümü seve seve göze alanlarıyız. Bu dünyaya tapan VATANA YAMUK YAPAN ALÇAKLARDAN DEĞİLİZ!..

  • ... 29 Şubat 2020 16:26

    Klavye donkişotu velet, Bi sus be

  • Gerçek milliyetçi29 Şubat 2020 15:49

    Ahmet 3 ay önce dostum putin diyordu reisin! Nasıl bir kafa var sen ve sen gibilerde bi anlasam. Lan daha dün alkışlıyodunuz bu rusları. Rüzgar gülü yavaş kalır ahmet senin dönüşlerine.

  • : 929 Şubat 2020 13:00

    Ahmet. Ne filistine gittin... ne kudise gittin savunmaya.ne kuzey ıraka gittin.. ne suriyedesin.. ne idlibe gitin. ne lübanana... askere bile gitmesin... burda hergün yazıyorsun. sıkılmadın mı? yorulmadın mı?  : ) ee bide sen gitte, o şerefli onurlu madalyayaı vucuduna ye Allah rısazı ve ümmet aşkı için.. şanın şerefin madalyan olsun. O bişe değil, senin için üzülüyorum. onca klavya başında mücadele veriyorsun, Şehit olmak herkese nasip olmaz ama, bari ucundan bir gazi ol ... paran yoksa gönderelim ösa birliklerine seni, iban yaz nakıt atayım...techizat istersen, hayat sınırından suriyeye bir adım at. yardımcı olayım. Birliğimize dahil edelim senide.

  • gnçlk29 Şubat 2020 12:43

    Mini insansız deniz altılar önemli. 1- akdenizde çok fazla batık gemi var. inanılmaz yer altın maden vb. taşıyan batık mevcut. bunları çıkartacak ekipmen olarak kullanılabilir. İnsan berlirli deirnliğe inemiyor. robot iner. yani proje kendi kendini amorti eder aslında. ticari ve geçmişte kullanılan deniz yolları belli. 2-uçak gemilerine karşı inanılmaz üstünlük olabilir. uçak gemisine havadan, karadan, roket vb. ulaşmak çok ama çok zor. Ama abd yada başka devletlerin gemilerine çok uzak mesafeden en diplere inerek, hele boyutu küçültür, güzel izole eder patlayıcı monte edebilirsek, deniz mayını gibi etkili bir sistem olur. tabi uzakdan kumanda ve sinyal bozucu önlemlerde geliştiriliyor. arama kurtarmada kullanılır, yada düşman gemilerini imha etmede kullanılır. balıklara benzeyen tipde yunus gibi vb yapamaya çalışan devletler var. çıakrtma gemisi düşünün. karşısına hareket eden deniz altı mayınlarınız var. mini robotlar. inanılmaz bir üstünlük.

  • Alper Türkcan29 Şubat 2020 12:39

    Yorum yayinlamiyormusunuz Sevgili Borsa Gündem?

  • Alper Türkcan29 Şubat 2020 13:12

    Evet bunu yayınlamışsınız, diğerlerini ?

  • Berk29 Şubat 2020 12:30

    Halen palavra halen yalanlar yahu nasil insane icine cikip aciklama yaoiyosunn pessss.

  • Münir 29 Şubat 2020 14:15

    BorsaGundem eskiden küçük yatırımcının sitesiydi. Kaliteli ve objektif haber yapardı. Şimdi akp trollerinin cirit attığı,vatansever insanların yorumlarının asla yayınlanmadığı,hükümet haberlerinin yayınlandığı bir yere dönüştü. Eskiden günde 20 kere girerdim şimdi haftada 1-2 uğruyorum. Üzülerek söylemek isterim.

  • :)29 Şubat 2020 12:46

    seçmen yedikten sonra bize laf düşmüyor malesef :(