E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan bir sektöre müjde verdi: Patlama yaşanıyor---

Erdoğan bir sektöre müjde verdi: Patlama yaşanıyor

Erdoğan bir sektöre müjde verdi: Patlama yaşanıyor
26 Şubat 2021 - 20:42 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atlas Sineması ile Sinema Müzesi'nin açılışında yaptığı açıklamada turizm sektörüne müjde verdi. Erdoğan, "Seyahat kısıtlamalarını kaldıran her yerde, ülkemize yönelik rezervasyonlarda patlama yaşanıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlas Sineması ile Sinema Müzesi açılış programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Seyahat kısıtlamalarını kaldıran veya hafifleten her yerde, ülkemize yönelik rezervasyonlarda adeta patlama yaşanıyor" diyerek turizm sektörüne müjdeyi verdi.

AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da kültür sanat hayatının önemli mekânlarından biri olan tarihi Atlas Sineması'nın yeniden açılış töreninde konuştu. Konuşmasının bir bölümünde ülkemiz turizm sektörüne yönelik rezervasyonlarda patlama yaşandığını belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü.

"ATLAS SİNEMASI, YAŞAYAN BİR MÜZE OLACAK"

1948 yılından beri İstanbullulara hizmet veren Atlas Sineması'nı aslına uygun şekilde her şeyiyle yeniledik. Artık bu sinemada gala ve prömiyer gösterimleri dahil sinema sanatının en nadide eserleri seyircisiyle buluşabilecek. Tarihi geçmişi ve modern altyapısıyla Atlas Sineması aynı zamanda yaşayan bir müze de olacak. Ülkemiz sinemasının kazandığı tüm önemli ulusal ve uluslararası ödüller de burada sergilenecek. Kültür ve sanat alanında sahip olduğumuz köklü birimi vatandaşlarımızın yanında tüm insanlığa sunmak en baştaki görevlerimizden biri.

"NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE TURİST SAYISINDA ÇOK DAHA YÜKSEK SAYILARA ULAŞACAĞIZ"

Her ne kadar salgın sebebiyle misafir ettiğimiz turist sayısında düşüş olsa da normalleşmeye birlikte çok daha yüksek sayılara ulaşacağımız biliyoruz. Seyahat kısıtlamalarını kaldıran veya hafifleten her yerde ülkemize rezervasyonlarda adeta patlama yaşanıyor.

Erdoğan, Taksim Meydanı'na yapılacak olan AKM'nin açılış tarihini verdi

 

Erdoğan'dan Ermenistan'da darbe girişimine ilk tepki

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hocalı katliamı mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.