E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaErdoğan basın toplantısını iptal etti---

Erdoğan basın toplantısını iptal etti

Erdoğan basın toplantısını iptal etti
09 Ekim 2017 - 13:03 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e uçuşunun öncesinde yapılması planlanan basın toplantısını iptal etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Ukrayna'ya hareket etti.
Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve bazı ilgililer uğurladı.

Özel uçak 'TUR' ile saat 11.55'te hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da Ukrayna'ya gitti.

Ziyaret öncesi basın toplantısı yapılmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İsmail09 Ekim 2017 17:20

    eeee bizde rusyanın uçagını düşürdük onlar misillrme yapmadılar putın akıllı adam ülkesini iyi yönetiyor

  • 21.Yüzyılın Kavşağı09 Ekim 2017 16:58

    Bu süreçte içeride demokratik bir yönetim anlayışı sergilenir ve ABD'ye tavır alınırsa Türkiye 21.yüzyılda kurulacak olan dünya için sözü geçen bir ülke olur. ABD artık dünya devi değil, Almanya ve Çin geliyor.

  • zozo09 Ekim 2017 16:31

    eyyyyyy amerika demek... yemedi galiba...

  • Hep aynı terane09 Ekim 2017 15:07

    Turkiye 2003 yılında da abd ye kafa tutmuş o zamanda erdoğan bunun bir bedeli olur ulkece öderiz demisti. VE İSRAİL İLE TERSO OLDUK NE OLDUUU RUSYA İLE NE OLDUUU ALMANYA, IRAK,HOLLANDA, SURİYE , AB İLE TERSO OLDUK NE OLDU SONUCA BAK HOOOP GERİ VİTES.

  • Numan 09 Ekim 2017 14:14

    Reis, büyük başkakomutan, Amerika’ya haddini bildirecektir. Bir gece ansızın haddini bildirecektir

  • iyi09 Ekim 2017 13:52

    Misilleme ile haysiyetli duruşumuz tescillendi. Daha az parayla yaşarım emperyalist ABD ye karşı dik dururum. Bu sefer helal sana.

  • Özhan Kaya09 Ekim 2017 13:30

    Siz gezip durun. Yanlış poltikalarınız yüzünden yatırımcılar zarar etsin.

  • Fatih 09 Ekim 2017 13:16

    Ne söyleyebilir ki çıkıp da? Başarısız yönetime sahibiz bütün ülkeler bize düşman olmuş ülkenin ettik içine diyecek hali yok ya...