E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Başbuğ'un yargılanmasına izin vermedi---

Erdoğan, Başbuğ'un yargılanmasına izin vermedi

Erdoğan, Başbuğ'un yargılanmasına izin vermedi
31 Ekim 2019 - 10:32 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un Yüce Divan'da yargılanmasına izin vermediği öğrenildi.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ayşe 01 Kasım 2019 09:20

    Bu davaların savcısıydı kendisi. Şimdi suçsuz bir insanı yargılasalar ne olur yargılanmazsa ne olur. 

  • Ozan31 Ekim 2019 21:26

    Bu parti boğazına kadar günaha boğulmuş ,lucefer bunların elinden tutmuş içeride dışarıda gezdiriyor.

  • hasan31 Ekim 2019 19:37

    GENELKURMAY BAŞKANI TUTUKLAYIN EMRİNİ VEREN ORTAYA CIKACAKTI PKK İTLRENİ GİZLİ TANIK YAPIM PKK NIN FÖTÖNUN SEVMEDİGİ MUAZZAF ASKERKERİMİZİ PUSU KURAN İÇERİ ATAN ATTIRAN DUNYADADA AHİRETTEDE HUZUR BULMAYIN

  • yok31 Ekim 2019 17:41

    Kozmik oda darmadağın oldu daha kıymeti yok.

  • METE31 Ekim 2019 15:58

    helal olsun sn cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan ın yaptığı en iyi işlerden birisi.. artık ATATÜRK demesi de iyi.. bir de sn cumhurbaşkanımız  cuma hutbelerinde T.C. devletini kuran  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü UNUTAN  diyanet işleri bsk.nının da şöyle iyi  bir kulaklarını çekse, hatta görevden alsa.. her hutbe de ATATÜRK VE KUVAYYI  MİLLİYECİLERE fatiha okuttursa.. ne iyi olur..

  • ...31 Ekim 2019 13:31

    VATAN HAİNİ DEDİLER, ASLANLAR GİBİ VATANPERVER OLDUĞU TESCİLLENDİ... GÜNÜMÜZDE VATANPERVERİM DİYENLER AYNI MAHKEMELERE GİRSE, PATIR PATIR MAPUSLARA GİRER ÖMÜZ BOYU ÇIKAMAZLAR... YAŞA VAR OL PAŞAM. YOUTUBEDE İZLEDİM. GİZLİ TANIK DENEN YVŞAK PKKLI TANIK OLARAK MAHKEMEDE KONUŞUYOR. PARAŞAMIZ BEN BU MAHKEMEDE TEROR ÖRGÜTÜ İLE AYNI SALONDA BULUNMAM DİYİP SAVUNMA YAPMIYOR. GÖZLERÜM DOLDU. OZAMAN BİLE KENDINE KURULAN KUMPASLARA TEK BAŞINA CEVAP VERMİŞ. PKK LILARIN GİZLİ TANIK YAPILIP PAŞA VE KOMUTANLARIN YARGILANDIĞI ADINA HUKUK DENEN DÜZENİ KORUYANLARINDA ALLAH BİN BELASINI VERSİN. TÜRKİYE BENİM. BENİM ÜLKEM. KİM OLURSA OLSUN KONUŞURUM BEN VATANDAŞIM ÇÜNKÜ.

  • Nedim31 Ekim 2019 13:27

    Tabi ki yargılanmasın!  Ancak bir Türk Genel Kurmay Başkanı nın  Kudüs te ki ağlama duvarı önünde işi ne?   ''özelime karışmayın demişti''  O tarihlerde sivil olarak fotoğraf yayınlanmıştı!   Suçladığımdan falan değil!  Ancak bazıları p kadar da masum değil.  Sadece derin devlet gücünü  o zaman ki  şartlarda feto itlerinin ele alma çabasıydı!   90 lı yıllarda derin devlet  bu kadar aşırı gitmeseydi ne pkk  güney doğu da bu kadar destek görebilir ne de sahte din akımları bu kadar palazlanabilirdi.  Kendisine haksızlık yapıldığına inanan birisi özellikle bir paşa bu kadar sessiz kalması da  manidar.  Bir önemli konuda yakın  tarihe kadar sivil yönetimlerin pek te müdahale  edemediği Askeri kurum ve kuruluşlarda feto itleri palazlanırken  de bunlar yine bu komutanların emri altında değil miydi!   En azından pasifize eder rütbe alması  engellenebilirdi.   

  • ...31 Ekim 2019 13:14

    suçsuz bir genelkurmay başkanına vatan haini muamelesi yapmanın bedeli ödenmez. daha fazla konuşmanın bir manası yok herkes neyin ne olduğunu biliyor ama adalet sistemi işlemiyor işte

  • vatandaş31 Ekim 2019 12:12

    SUÇSUZ YERE ADAMLARI YILLARCA İÇERİDE YATIRDINIZ ,YAZIK ŞİMDİDE LÜTUF GİBİ SUNUYORSUNUZ 

  • Süleyman Kırpak31 Ekim 2019 10:59

    TSK en pasif genel kurmay başkanlarından biri olarak görmekteyim.