E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Bahçeli ile yeni anayasa konusu gündeme geldi---

Erdoğan: Bahçeli ile yeni anayasa konusu gündeme geldi

Erdoğan: Bahçeli ile yeni anayasa konusu gündeme geldi
05 Şubat 2021 - 14:36 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yepyeni bir anayasaya ihtiyacımızın olduğunu kendileri de söylemişlerdi. Bu konunun üzerinde görüş alışverişinde bulunduk.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nin çıkışında basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle.

* Sayın Bahçeli ile belli aralıklarla görüşmelerimiz oluyor. Bunlar tabii geneli itibarıyla hem ülkemizin sorunlarını ele aldığımız görüşmeler. Bu arada malum, Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacının olduğu dönemde bizim de gündeme taşıdığımız bir konuydu. Bu konuyla ilgili olarak Cumhur İttifakımızın bir diğer müttefiki konumunda olan Sayın Bahçeli de bu konuda düşüncelerini açıklamıştı. Yepyeni bir anayasaya ihtiyacımızın olduğunu kendileri de söylemişlerdi. Bu konunun üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Bunun yanında tabii bir seçim kanunuyla ilgili neler yapabiliriz? Siyasi partiler yasasıyla ilgili neler yapabiliriz, bunların üzerinde de durma imkanını fırsatını da bulduk. Tabii bunun yanında malum ülkemizdeki son zamanlardaki bazı sorunlarla ilgili konuları da görüşme şansımız oldu.

LİBYA'DAKİ TÜRK ASKERİ

* Türkiye' Libya'dan asker çeksin diyor. Macron bu işi öğrenemedi. Türkiye orada keyfinden bulunmuyor. Kendilerinin işgal ettikleri Mali'den gelenler var. Türkiye bir yere barış için gider. Libya davet etmiştir ve bu davet üzerine biz orada bulunuyor. 

Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.