E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Ayasofya artık aslına döndü---

Erdoğan: Ayasofya artık aslına döndü

Erdoğan: Ayasofya artık aslına döndü
24 Temmuz 2020 - 15:07 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık burası aslına döndü, camiydi tekrar cami oldu. Şimdi ilanihaye inşallah cami olarak tüm inananlara hizmete devam eder." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık burası aslına döndü, camiydi tekrar cami oldu. Şimdi ilanihaye inşallah cami olarak tüm inananlara hizmete devam eder." dedi.

Fethin büyük camisi Ayasofya’nın sırları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne geldi

Ellerinde seccadelerle geldiler... Vatandaşlar Ayasofya'ya akın etti

İnce’den flaş Ayasofya kararı

Vali Yerlikaya’dan Ayasofya açıklaması: Girişler durduruldu

Yunanistan'daki kiliseler Ayasofya için yasta

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Islak odun24 Temmuz 2020 20:01

    Ayasofyanın cami olmasına sevinmekle birlikte, bunun siyasi şowa dönüşmesini doğru bulmuyorum, erdoğan her zamanki gibi ekonomiden, ve en son seçimden dolayı kaybolan popilaritesini arttırmaya stop eden gemisini bunun rüzgarı ile yelkenleri şişirip biraz ileriye taşımaya bunun ,kürsü ve mikrofon şowu peşinde

  • Muharrem24 Temmuz 2020 22:57

    Bu iş bu kadar basitse,sen acsaydinda popüler sen olsaydın

  • Uyan24 Temmuz 2020 19:56

    issizim is arıyorum...cebimde elektrik faturasını ödeyecek para yok ...asciyim

  • Kemal24 Temmuz 2020 22:58

    İmamoğlu,na git sana bir iş verir

  • Mucise Reis ;)24 Temmuz 2020 19:35

    Süleyman şah türbesine sahip çıkamayanlar, Atatürk'ün lozan tapu senedi ile Türk MALı oalrak tescillediği camide namaz kıldı, kuran okudu. Eee ? ne var bunda ? Dİğer camilerimizde ibadet oluyor. İbadet sonrasında turistler bellirlenen yerlerde gezip, mimari ve tarihi güzellikleri gezip görüyor. Ayasofyada, şuan namaz ibadet sonrası aynı biçimde ziyaret edilebiliyor. Eskidende ezan okunuyor ve yabancılar yerli turistler vb gezebiliyordu. Burada büyütülen ne ? Abartılı durumu anlayamıyorum. İyi güzel yaptık bitti. Ama bu kadar böyle  davetiye basıp, insanları davetiyeye göre caimye almak nedir? ezan Allahın davetidir, herkes gelir. Diyanet daveiye basmış, davetiyesi olmayan camiye giremiyor ?  Hakketen, olay şowa döndü. 20 bin polis görev yaptı namaz kılamadı. Her cami aynıdır, birdir, somalideki tahtadancami ile, ayasofyadaki camide. Olay siyasi gündem ve oy avcılığına döndü. İYİ BAŞLADIM AMA, DİN, DEVLET İŞİ KARIŞTI OY İŞİNE DÖNDÜ.

  • Vatandaş24 Temmuz 2020 22:54

    Ne oldu zoruna mı gitti,siz kapattınız Erdoğan açtı, Ayasofya bir sembol, dür, Yunan anlamış buranın önemini, sen uyumaya devam et, Süleyman şah türbesi,ne gelince Türkiye orayı ve Konya ovası kadarda Toprak aldı, oraları şimdi, Antep valisi ile Hatay valisi idare ediyor,turistlere gelince namaz vakitleri hariç istediği zaman ziyaret edebiliyor, anlaşılan Ayasofya'nın açılışı senin kimyanı baya bozmuş, psikolojinde bozulmuş, bir doktora gorünsen iyi olur.

  • AkTorol Ahmet Ötzbir24 Temmuz 2020 19:30

    Artık müslümanlık böylece Türkiye ye geldi. Müslümanlık türkiyeden, avrupaya yayılmaya başlayacak.

  • KAYA TAŞPINAR24 Temmuz 2020 16:25

    ATATÜRK VE  LOZAN OLMASAYDI AYASOFYA KİLİSE OLARAK DEVAM EDECEKTİ ACABA ATATÜRK İÇİN BİR FAT,İHA OKUTUNUZ MU? VEFA DENEN BİR ŞEY VAR AMA ODA BİZDE YOKMUŞ

  • My24 Temmuz 2020 18:14

    Fatihayi okuyan sanami bildirsin kayitmi tutuyon bukadarda olmazya.

  • FİNANSŞÖR24 Temmuz 2020 17:50

    Haydi be ordan onu nereden den uydurdun.Atatürk e saygımız sonsuz.senin gibi yalancı ve kulanıcıklılı değil.sizler ATATÜRK hep yıllarca bir basamak bir köprü olarak kullandınız ve sonunda teröristleri savunan parti ile ittifak yaparak ATATÜRK ün davasına ihanet ettiniz.yine o yüce şahsi kullanmaya çalışma ve kıvırtma.

  • MİLLET24 Temmuz 2020 15:42

    Allaha şükürler olsun

  • Kamil24 Temmuz 2020 15:42

    İşsiz sayımız artmış, iş arayanlar umudunu kesmiş ama Ayasofya ibadete açlıdı, güzel oldu

  • Korkmaz 24 Temmuz 2020 16:06

    Müzeye çevirildiğinde biz aya gidiyorduk sende haklısın. Pardon MİLET in değerleriyle uğraşıyorduk 😬

  • EKRİST24 Temmuz 2020 15:26

    başımızda chp, iyi parti ve hdp den birisi olsa bunlar olabilirmi idi.hayır tabiki.dün akşam chp li birisi cnn Türk cıkmış parti olarak ayasofyanın cami olarak hizmete açılmasına karşı çıkılmasını bizzat açıklanmalı idi diyor.demek ki chp nin niyeti belli.bu olay ile ak ve mhp partilerinin oy oranları % 3-5 arasında artacağını tahmin ediyorum.hele ki bir ali babacan diye birisi var evlere şenlik.bu da ayasofya caminin açılması olumlu bulmadığını söylüyor.yazıklar olsun.

  • ya ya 24 Temmuz 2020 15:55

    Tabi tabi, bu olay halkı refaha kavuşturdu! Aç karnın doydu değil mi? Kendi ağzınla altındaki niyeti söyledin zaten derviş, neymiş; oy oranı %3-5 artacakmış. İşte, her şeyi dinle sömürmek böyle bir şey...Halk da yedi, he...Fethedilmişi, tekrar fethettiler, bravo vallahi...

  • Haha24 Temmuz 2020 15:25

    Onun asli kilisedir kilise , yakinda duyarsiniz ayasofyayi actik dis gucler ekonomimize saldirmaya basladi muhabbetini , her konustugunda yine magdur yine magdur

  • Sefer 24 Temmuz 2020 23:37

    Adam haklı dağılın 👍👍👍👍