E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kuruyoruz---

Erdoğan: Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kuruyoruz

Erdoğan: Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kuruyoruz
26 Ağustos 2019 - 17:41 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ahlat'ta 10 dönüm arazi üzerine 1071 metrekare oturma alanına sahip bir Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kuruyoruz" dedi. Erdoğan, külliyenin yanına birkaç tane de butik otel yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümü etkinlikleri için Ahlat'ta halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Malazgirt zaferinin ülkemiz ve milletimiz için kutlu ve mübarek olmasını diliyorum. Demiri demirle dövenlerin, Anadolu'yu aşkla yoğuranların destanına şahitlik etmek için bir kez daha Ahlat'tayız. Mevlam bizleri son nefesimize kadar şehitlerimizin kutlu yolundan ayırmasın. 
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Haluk Dursun hocamıza da rahmet diliyorum. Haluk Dursun hoca hep 'Ahlat'ı görmeden tarihi anlayamazsınız' derdi. Rahmetli Haluk Dursun hoca bize Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırtmama vazifesi verdi. Kaptırtmayacağız.
Evlatlarımıza tarih şuuru kazandırma konusunda hala büyük eksikliklerimiz var. Gençler Ahlat'ı, Malazgirt'i yeterince tanımıyor. Malazgirt'i, Ahlat'ı görmeden Türkiye'yi tanıyorum demeyin. Burası Anadolu'nun kapısı, Türkiye'nin tapusudur.

​Ahlat'ta 10 dönüm arazi üzerine 1071 metrekare oturma alanına sahip bir Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kuruyoruz. Birileri rahatsız olsa, engellemeye çalışsa da bu otağı ilçemize kazandıracağız. Ahlat'ta külliyenin yanına butik birkaç otel de yapacağız.

"BİZE KEFEN BİÇENLERİN HEVESLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Tarihi şehirlerimize nasıl sahip çıkıyorsak ata sporlarımıza da öyle sahip çıkacağız. Ata sporlarımızı insanımıza tanıtacak birçok proje yaptık, özellikle Okçular Vakfı çok kıymetli çalışmalar yapıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan dünya göçebe oyunlarının ev sahibi Türkiye olacaktır. Böylece Türk dünyasından kardeşlerimizle bir araya gelme imkanı bulacağız. Okçular Vakfımız gerçekten güzel bir çalışma ortaya koydu. 
Hiç kimsenin bizi bölmesine, 82 milyonun fertleri arasına nifak tohumları ekmesine fırsat vermeyeceğiz. Malazgirt'te tüm dünyaya Anadolu'nun ebedi ve ezeli yurdumuz olduğunu haykırdık. Bize kefen biçenlerin heveslerini kursaklarında bırakmayı sürdüreceğiz. Ne Haçlı artıklarının ne Bizans heveslilerinin ne PKK denilen kendini bilmezlerin, bizimle hedeflerimiz arasına girmesine izin vermeyeceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Recep Alp 27 Ağustos 2019 06:38

    Hastahane ücretsiz ise ? Eczane neden bizden ilaç aldığımız gibi ücret ALIYOOOOO! İspark artık hastalık derinde düşen yalın ayak , emanet araç ilen hastahaneye gidildiği vakit İSPARK ücreti alıyor ? Cumhurbaşkanı ve hangi millet vekili ispark HARACI verdi ? Her canlı ölümü tadacaktır ..!

  • ok27 Ağustos 2019 00:49

    okçuluk vaktimi ...

  • R.Demir27 Ağustos 2019 00:21

    Reis Allah yardımcın olsun Başkaları gibi Heykel yapmaktansa külliye yap Durmak yok yola Devam heykel mi külliye mi tabiki külliye Arasında ki farkı Akıllı insan anlar Akıllı insan lara Selam olsun

  • Ver parayı27 Ağustos 2019 12:21

    Heykel dediğin 2 kurusa malediliyor. Yapmasalar daha iyi gerçi de. Saray kaç paraya haberin var mı ? Makam araçları kaç lira ? Yok bu kadar merakliysan sarayın parasını senin gibi yandaşlar ödesin, yap işlet devretleri de siz odeyin geri kalan vatandaş o yoldan geçmesin. Biz para toplayıp kendimize daha kaliteli yolu daha ucuza yapar geçeriz merak etme. Hadi ver bakalım sarayin parasını fazla laklak yapma

  • dinlen26 Ağustos 2019 22:48

    Eyt lilere haricinde her şeye para var,2023 de fark 25.000.000 böyle devam edin kümeye dinlenmeye....

  • ALAATTİN CAMGÖZ26 Ağustos 2019 22:14

    artık dövizleri çarcur etmeyin dövizin yükselmesinden dolayı enflasyon hotladı canımız çıktı.hep inşaat inşaat inşaat.bunun yerine uçak, tank, uzun menzilli füze gekir ise atom bombası yapın.artık şu suriye de fıratın doğusuna hareketı yapın da suriyelileri gönderin yoksa yeni seçimlerde halk isteme istemiye töreristleri destekleyin partileri  başa getirecekler.

  • Hhaa26 Ağustos 2019 21:46

    Bi kerde fabrika actiginizi duysak

  • altin26 Ağustos 2019 21:07

    Süper olur birkaç tane saray yapalim yap-işlet devret. altın varaklı ....800.000 bin....

  • abdullah 1126 Ağustos 2019 20:01

    hedef turizm az sermaye çok para

  • ekrem26 Ağustos 2019 20:44

    hedef ticaret al 3e sat5e ne öyle sanayiymiş insanları köle gibi çalıştırmak yakışıyor mu? hava kirlilği  çevre kirliliği yok maden çıkar işle bunları yapmak için ağaç kes olacak işler mi bunlar

  • tolga 26 Ağustos 2019 19:39

    laf yapmayalım seçimde elinize sahip olun yazdıklarınızı citdiye alalım beyler

  • ..26 Ağustos 2019 18:58

    reis külliye otel yerine, fabrşka kursak heee olmazmı, onca parayı saraya gömmesek, koca bir ağır sanayi fabrikası kursak, valla çağpır inşaatında bedava harç karayım. ama otel motel kulliye bu krizde hiç gerek yok be hocam. ekmek fırını kur daha çok sevinirdim. halkın evleri badanasızlıkdan çökerken, killiyelerde nasıl rahat rahat uyucan reis..

  • Serkan26 Ağustos 2019 18:55

    Hey allahımm!! Ayranımız yok içmeye atla gideriz çeşmeye

  • Tufan26 Ağustos 2019 18:04

    Reise ne olduysa her tarafa saray yaptırıyor. İhtiyaç var mı? Gerek var mı? Bu paralar daha faydalı yerlere kullanılabilir.

  • okiman0726 Ağustos 2019 18:48

    yangın söndürme uçak ve helikopterleri gibi...

  • okiman0726 Ağustos 2019 17:57

    çok mu lazım??? israf etmek günahtır. o para ile yangın söndürme uçak ve helikopterleri alın.