E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: 24 Haziran'da dersi vereceğiz---

Erdoğan: 24 Haziran'da dersi vereceğiz

Erdoğan: 24 Haziran'da dersi vereceğiz
08 Haziran 2018 - 14:46 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 haziran seçimlerine ilişkin '' Bu Cumhurun ittifakı kolay kurulmadı. Bununla birlikte sözde milletin ittifakı diye ortaya çıkanlara 24 Haziran'da dersi vereceğiz'' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir mitinginde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

Nevşehir tüm kalbiyle milletin adamına sahip çıkıyor. Biz de sizi bulmuşsak daha ne murad isteyelim? Nevşehirli kardeşlerim bizimle olduktan sonra daha ne vuslat isteyelim. Bunun için her fırsatta bize millet yeter bize Nevşehir yeter diyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve cesaretle istikbale yürüyoruz. 2023, 2053 ve 2071'in Türkiye'sini inşa ediyoruz.

24 Haziran'da güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? Rabbim bu sevdayı nazarlardan korusun.

SÖZDE MİLLETİN İTTİFAKI DİYE ORTAYA ÇIKANLARA…

Bu yola çıkış biliyorsunuz bir Cumhur İttifakı'dır. Bu Cumhur İttifakı'nı birlikte koruyacağız. Araya tabanda fitne fesat sokmak isteyenlere aman ha fırsat vermeyeceğiz. Bu Cumhurun ittifakı kolay kurulmadı. Bununla birlikte sözde milletin ittifakı diye ortaya çıkanlara 24 Haziran'da dersi vereceğiz.

BEN GÖNÜL DİLİYLE KONUŞUYORUM

Tüm mağdurların ve mazlumların yanında koşmaya devam edeceğiz. Bölgemizde emniyet, istikrar ve barış tahsis edilene kadar çalışmaya devam edeceğiz. 16 yıldır insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile hareket ediyoruz. Hiç bir vatandaşı ötekileştirmeden hepsini bağrımıza basıyoruz. Onun için ne diyoruz, bir olalım, iri olalım, 81 milyon kardeş olalım. Bölgemizde fitneyi değil, kardeşliği büyütelim. Ülkemizde husumeti değil, muhabbeti güçlendireceğiz. Gerilimi değil, kaynaşmayı artıracağız. Ayrışmanın değil, kenetlenmeyi savunacağız. Ben gönül diliyle konuşuyorum, 81 milyona gelin helalleşelim diyeceğiz.

81 MİLYONA GELİN HELALLEŞELİM DİYECEĞİZ

Ben gönül diliyle konuşuyorum, 81 milyona gelin helalleşelim diyeceğiz. Bu topraklarda nefretin boy vermesine izin vermeyeceğiz. İşte bu yüzden her gittiğim yerde ne diyorum vakit Türkiye vakti. Bu yüzden ülkemizin dört bir köşesinde vakit kardeşlik vakti diyoruz. Nevşehir, 24 Haziran'da sandıkları patlatıyor muyuz? Güçlü Türkiye diyor muyuz? Güçlü meclis diyor muyuz?

KENDİLERİNCE TEZGAH KURUYORLAR

Kardeşlerim Nevşehir bugüne kadar bizi hiç mahçup etmedi. 2002'den beri girdiğimiz tüm seçimlerde Nevşehir tavrını demokrasiden yana kullandı. Nevşehir hep milli iradenin, AK Parti'nin kalesi oldu. Tarihi 16 Nisan seçimlerinde evet diyen Nevşehirlilere teşekkür ediyorum. Kimse Türkiye'yi eski kaotik günlerine döndüremez. Ülkemizin kaybedecek vakti yoktur. Burada muhalefet seçimden sonra eski sisteme geri dönmekten vazgeçiyor. Kendilerince tezgah kuruyorlar. Milletin elinden cumhurbaşkanını seçme hakkını almak için kapalı kapılar ardından çalışıyorlar. Biz boşuna bunlara yıkım ekibi demiyoruz. 1. ve 2.köprü açıldığında komünistler istemezük diyorlardı, satacağız diyorlardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali08 Haziran 2018 22:55

    Hani işler çok kötü ortam karanlık oldğunda birisi gelir güneş gibi karanlığı aydınlatırsa 16 yıl sonra yeni gelen hükümetle inşallah kalplerimiz yeniden huzurla dolacak

  • Beyhan08 Haziran 2018 21:37

    Fizik hocası sen git Edirneye milletin polisine askerine hatta milletin kendisine kurşunsïkan kahpelerin adamının elini sık demokrasi sofrası kur orda vatanı ye hadi ordan Reis bize yeter

  • KILIÇ08 Haziran 2018 20:53

    TERÖR DESTEKÇİLERİNE OY VERECEK HALİMİZ YOK ZATEN DİGERLERİNDE BU ÜLKEYİ YÖNETECEK KABİLİYET DE YOK REİS TEK SEÇENEK ÜLKEM İÇİN SON UMUT.

  • Personel08 Haziran 2018 20:50

    Gelişmiş ülkelerde iktidar partisi muhalefetten üst düzey bilgili, görgülü, liyakat sahibi rakiplerini alıp bakan yapiyor, yardımcı yapıyor. Bizimkiler torpil işi olduğundan muhalif demek düşman demek esasında menfaatine düşman demek. Yemek , götürmek için yönetime geldiklerinden en alttan en üste tam kendilerine, amaçlarına uygun insanlar atıyorlar . Chp kaçıncı yenilgisini alıyormuş yok ince zaten parti içinde yenikmiş. Kılıçdaroğlu onu harcamak için öne sürmüşmüş. Ulan insanlıktan, ülke bilincinden haberiniz var mı ? Yine iyi ki muhalifler var, hatta iyiki yabancılar var en azından talanı, yalani, hırsızlık haberlerini öğreniyoruz. İktidarların denetimcisi muhaliflerdir. Hele ki türkiye gibi ulkelerde her kurum iktidara bağlanmış ise.

  • Soruyorum 08 Haziran 2018 20:39

    Abi sizin yaptırdığınız köprüden bayramda niye bedava geçemiyoruz. DEMİREL'İN YAPTIĞI köprü niye BEDAVA....

  • teo08 Haziran 2018 19:42

    meral akşener söylüyor söylemese haberimiz olmayacak zaten:Meclisin başkanının damadı fetö den kaçakmış,damadının şirketine kayyum atanmış kayyum kim? öbür damadı,şu rezilliğe bakın

  • #TAMAM 08 Haziran 2018 19:36

    16 yıl sonunda ÇILGIN PROJELERİNDEN BİRİ KIRAATHANE AÇMAK. VALLA BEN BU PROJEYI TUTTUM. İŞSİZ GENÇLERİMİZ IÇIN İYİ BİR YATIRIM OLUR.HİÇ DEĞİLSE ÇAY BEDAVA KEK BEDAVA .OTURUP ZAMAN GEÇİRİR PİŞPİRİK OYNARLAR

  • yazık08 Haziran 2018 19:21

    iyice çirkefe bağlandılar. hayvancılığı kurtaracağım de köylüme yardımcı olacağım de. ülkede ne üretim bıraktınız ne arazi. ormanları bile satıyorsunuz.

  • MİLLET 08 Haziran 2018 19:15

    Sarayın birkac odasının KIRAATHANE olmasını öneriyorum. Çay bedava piskevit bedava...

  • emrah08 Haziran 2018 18:29

    demokratik bir ülkede isteye istediği partiyle seçimlere girer. herkes kendi işine baksın. çamur at izi kalsın mantığından çıkın artık.

  • k208 Haziran 2018 16:39

    ne varmıs hastanelerde yollarda...........yol hastane hani bir fabrika açtın mı adam gibi üretime döndünmü yol hastane allahtan yapmışsınız...........

  • FETH145308 Haziran 2018 16:15

    SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ. BUU ÜLKENİN SİZDEN ÖNCEKİ REZİL HALİNNİDE BİLİYORUZ. HASTANELER, OTO YOLLAR

  • FETH08 Haziran 2018 20:21

    SONUNA KADAR DEĞİL DONUNA KADAR OL ISTERSEN 🐑FETH 🐑🐑🐑🐑

  • Türkoğlutürk 08 Haziran 2018 17:48

    Ecevit abd ye inat kıbrısada çıktı afyon ekiminide serbest bıraktı. Özgürlük yolundaki adımı ambargo ile kesildi. abd nin kurduğu parti özgürlüğü bilmez.

  • K208 Haziran 2018 16:09

    bıktım sesini duymaktan yeter..............

  • Recai08 Haziran 2018 15:51

    Ekonomiyi batirdin, birak cumhuriye tin yakasini

  • hakan08 Haziran 2018 15:42

    bir kere sözlerinize eyy Türk Milleti olarak başlayın ondan sonra sizi dinleyelim.

  • ANLAYANA08 Haziran 2018 15:42

    Cumhur itifakı mı, Millet itifakı mı millet karar verecek. millet te millet irtifakına ,yanı kendi ittifakına oy verecek. o kadar.

  • cumali08 Haziran 2018 15:40

    siz kendinize bakın bu seçimdir kime ne dersi veriyorsunuz. isteyen istediğine oy verir. bu nasıl anlayıştır arkadaş.

  • tam traji komik08 Haziran 2018 15:37

    '' 81 MİLYONA GELİN HELALLEŞELİM DİYECEĞİZ '' Naıl bir helallik istiyorsun önce bu millete gerçekte yaptıklarını bir anlat ülkeyi nasıl bir borca soktun onu anlat baraj yapıyorum diye 10 kat parayı nasıl hiç ettiniz ANLATIN !!! Ondan sonra millet sana ne diyecek ???

  • kemal saltik 08 Haziran 2018 15:34

    yahu bir sefer de ülkenin menfaatini dusun. hep bana hep bana. bu nasıl bir aymazlık.

  • Bika08 Haziran 2018 14:59

    Millet ittifakı'nı dilinden düşürmeyen hatta Millet bahçesi, Millet kıraathanesini açacağını söyleyen Erdoğan halkın bilinç altına Millet yerleştiğinden oylar Millet İttifakı'na gidecek.

  • vatandaş08 Haziran 2018 14:55

    CUMHURİYETİ KORUYALIM DENMİYOR,CUMHUR İTİFAKINI KORUYALIM DENİLİYOR.DEVLET ADAMI İLE SİYASET ADAMI ARASINDAKİ FARK BUDUR. DEVLET ADAMİ GELECEK NESİLLERİ, SİYASET ADAMLARI GELECEK SEÇİMLERİ DÜŞÜNÜR.