E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemENKA'ya Rusya'dan bir büyük ödül daha---

ENKA'ya Rusya'dan bir büyük ödül daha

ENKA'ya Rusya'dan bir büyük ödül daha
03 Mayıs 2018 - 12:20 borsagundem.com

Rusya'da inşaat sektöründe önemli rol oynayan ENKA şirketi ödüle layık görüldü

İnşaat sektöründeki öncü rolünün yanında, 90’ların sonunda Rusya’yı modern alışveriş merkezleri ile ilk tanıştıran şirket ünvanını da taşıyan ENKA, yeni bir başarıya daha imza attı. Kriz döneminde yabancıların ticari emlak dahil her sektörde frene bastıkları bir dönemde ENKA, yüz milyonlarca dolarlık yeni yatırımları ile bir kez daha Rusya'da vitrine çıktı. Rusya emlak piyasasının önde gelen isimlerinden ENKA TC şirketinin inşaatı süren "Kashirskaya Plaza" Alışveriş ve Eğlence Merkezi, “En İyi Büyük Alışveriş Merkezi” ödülüne layık görüldü. Ödül, “Uygulama Aşamasındaki Projeler” kategorisinde verildi. 

Rusya Alışveriş Merkezleri Birliği (RCSC) tarafından düzenlenen 15’inci "All-Russian RCSC AWARDS 2018” töreninde kendi kategorisinde “büyük ödül” kazanan ENKA TC’ye plaketi düzenlenen törende takdim edildi.

1997’den beri Rusya ticari emlak sektöründe kendi yatırımları ile vitrine çıkan ENKA’nın daha önce de Kuntsevo Plaza AVM’si, “2015’in En İyi Yeni Alışveriş Merkezi” ödülüne layık görülmüştü.

Bu iki büyük proje de, hem ENKA’nın hem de Moskova’nın yakın tarihi açısından farklı bir yere sahip bulunuyor. SSCB’nin yıkılması ve Rusya’nın serbest piyasa ekonomisine geçiş sürecinde başkentin ilk modern AVM’leri olarak 90’ların sonunda inşa edilip hizmete açılan bu iki AVM de, 20 yıldan kısa sürede Moskova’nın dinamizminde artık ihtiyaca cevap veremedikleri için yıkılarak yenilenmişti. Dünya çapında ödüllü projelere imza atan uluslararası mimarlık şirketlerinin eseri yeni projeler, global pek çok yarışmada “büyük ödül” kazanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BERK03 Mayıs 2018 14:18

    ENKA TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GURURU VE DÜNYANIN EN BÜYÜK İNŞAAT ŞİRKETİ TC DEVLETİ SENLE GURUR DUYUYOR HELAL OLSUN YOLUN ACIK OLSON

  • fafa03 Mayıs 2018 16:39

    Rusya'nın gururu diyen de var.

  • Rusya'nın gururu. 03 Mayıs 2018 13:58

    Şantiye üst yönetimlerinde lise mezunu kısım şefleri ve onların kuzeni ve tanıdığı olan mühendisler, formenler ya da işçiler çalışır. (Bkz.Moskova şantiyeleri) Kendi çevrelerinden başka hiçbir Türk evladına bir lokma ekmek yedirmezler ya da çocukcağız özgeçmişiyle girmişse psikolojik işkenceye varan mobing yaparak kaçmasını sağlarlar. Yatırımlarını Rusyaya yaparlar. Bu sebeple bizim değil Rusya'nın gururudur.

  • Oktay ak 03 Mayıs 2018 13:23

    Enka gururumuzsun.