E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiEnflasyonu otomobil artırırsa özel okullar düşürecek---

Enflasyonu otomobil artırırsa özel okullar düşürecek

Enflasyonu otomobil artırırsa özel okullar düşürecek
04 Eylül 2020 - 10:07 borsagundem.com

Eğitimde KDV'nin yüzde 1'e indirilmesinin olumlu yansımasının önümüzdeki dönemde enflasyonda görüleceğini belirten Merkez Bankası, otomotivdeki ÖTV ve matrah düzenlemesinin ise enflasyonu yukarı yönlü etkileyeceğini aktardı


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kantar04 Eylül 2020 12:15

    Böyle vergi indirip çıkararak birşey olacağı yok. Üretim, teknoloji, markalaşma lazım. 20 senede iyi bir eğitim , yargı sistemi kursaydınız gençler siyasete, yandaşlığa, torpile, rahat kolay yaşamaya değil liyakata, adalete, bilime teknolojiye araştırmaya önem verir şirket, firma kurar arge ye, üretime heves ederlerdi. Sadece paraları eritip, imkanları enerjimizi tüketip patinaj çektirdiniz, halkı da gerdiniz, kutuplaştırdınız. Beton yaptınız bari ömrü uzun olsa o da yok. Evler, yollar habire dökülüyor. Bu devinime , yenilemeye, yap işlet devrete para mı dayanır. Allah size ve sizin zihniyetinizde olanlara sol sağ cumhur millet ittifakı farketmez bir daha iktidar nasip etmez inşallah.

  • Hasan04 Eylül 2020 12:04

    Hesaplamayı değiştiririz düşerrrr merak etmeyin. Giren çıkan vatandaşa

  • ssss04 Eylül 2020 11:48

    bekleyin ve görün hemen ne bu olumsuzluk

  • YORUM04 Eylül 2020 10:33

    ne hikaye anlatıyorsunuz  be, öyle olursa böyle olur, böyle olursa öyle olur, damadı geçtiniz, doğru düzgün insiyatif kullanın ve bağımsız olduğunuzu dünya aleme gösterin, gösterin ki döviz düşebilsin.

  • ky04 Eylül 2020 10:28

    vaayyy neler de biliyorlar?

  • Okie Dokie04 Eylül 2020 10:26

    Gelmiş geçmiş en beceriksiz ve en liyakatsız tcmb yönetimi.