E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEnerjiSA'da yönetim değişti---

EnerjiSA'da yönetim değişti

EnerjiSA'da yönetim değişti
13 Haziran 2018 - 17:27 borsagundem.com

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı'na Kıvanç Zaimler atandı

Bünyesinde Enerjisa Enerji A.Ş. ve Enerjisa Üretim A.Ş. şirketlerini bulunduran, Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı'na Kıvanç Zaimler atandı. Bu atama ile birlikte Enerjisa Enerji A.Ş.
Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Enerjisa Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini de Kıvanç Zaimler üstlenecek. Enerjisa Enerji CEO'luğuna ise Ziya Erdem getirildi.

Zaimler ve Erdem, 1 Temmuz itibarıyla yeni görevlerine başlayacak. Sabancı Holding CEO'su Mehmet Göçmen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2008 yılında Enerjisa'ya katılan ve çeşitli üst düzey
görevlerde bulunan Kıvanç Zaimler pek çok başarıya imza attı. Enerjisa, inovatif iş modelleri ve teknoloji odaklı yaklaşımıyla yeni nesil enerji dünyasının öncü ve lider şirketi haline geldi. 
Zaimler, ayrıca Türkiye'de örnek olarak görülen başarılı bir halka arzla Enerjisa Enerji'nin bugün yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline gelmesine katkıda bulundu. Zaimler'e, bugüne kadar sağladığı katkılar için teşekkür ediyor, Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı görevinde de başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Enerjisa Enerji'nin başarılı yolculuğuna liderlik etmek üzere CEO olarak atanan Ziya Erdem'i tebrik eden Göçmen, "Erdem'in tecrübeleri ile 20 milyon nüfusa hizmet verdiğimiz, Topluluğumuz için stratejik öneme sahip olan enerji alanında değerli katkılar sağlayacağına ve Enerjisa Enerji'nin başarılı performansının katlanarak artacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,10
En Yüksek: 58,35
En Düşük: 57,25
Değişim 1,57 %
FK: 15,19
PD / DD: 1,19
İşlem Hacmi 284.522.724
Toplam Adet: 4.921.284
Ağırlıklı Ort.: 57,80
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)