E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEnerjiSA işçileri eylem yaptı---

EnerjiSA işçileri eylem yaptı

EnerjiSA işçileri eylem yaptı
09 Temmuz 2021 - 15:10 borsagundem.com

EnerjiSA işçileri, toplu sözleşmede görüşmelerinde taleplerini dile getirmediği için TES-İŞ Sendikası Genel Merkezi önünde eylem yaptı.

Başkent EnerjiSA işçileri toplu sözleşme sürecinde işçilerin taleplerini dile getirmediği şikayetiyle TES-İŞ’in genel merkez binası önünde toplandı.

İşçiler yaptıkları açıklamada TES-İŞ’in işçilerin taleplerini toplu sözleşme masasında dillendirmediğini ifade etti.

Bir süre sendika genel merkezi önünde sırtlarını dönerek oturma eylemi yapan enerji işçiler ardından “Yönetim istifa” sloganlarıyla sendika binasına girdi.

SENDİKA BAŞKANI'NIN AÇIKLAMASI TEPKİLERİ DİNDİRMEDİ 

İşçilerin binadan çıkıp eylemlerini sendika binasının önünde sürdürmesinin ardından TES-İŞ Genel Başkanı Ersin Akma, işçilerin yanına geldi. İşçilerin tepkileri sonrası sendikanın toplantı salonunu açarak açıklama yapmak zorunda kalan Akma, salonda toplu sözleşme sürecini aktarsa da işçilerin tepkileri dinmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 63,30
En Yüksek: 63,40
En Düşük: 61,80
Değişim -0,47 %
FK: 16,55
PD / DD: 1,29
İşlem Hacmi 329.166.185
Toplam Adet: 5.261.845
Ağırlıklı Ort.: 62,53
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Güven09 Temmuz 2021 23:09

    Kusura bakmayın, kuzuları halkbank hisselerinde çakallar yedi. Yatırımcının suçu neydi? Hisseyi trade etme imkanı var mı küçük yatırımcının.Davayı iyi kullandılar. İnsanların alınterlerini emeklerini birikimlerini yatırmaları yönetimin umurunda bile olmadı. Empati yapmadılar. Birde tahsisli yaptılar.Sizin tek bir sözünüzle borsaya siper oldu millet. Hem değer katalım hem kazanalım istedik.Sonuç bu tablo olmamalıydı. Diger kamu hisseleride magdurlarla dolu. Bir dokun bin ah işit misali...

  • Sakıp Ağa Rahmet etsin Allah CC09 Temmuz 2021 15:24

    Normal bunlar heryerde aynı çok isteselerdi hisse geri alırlardı hem holdinglerinde hemde şirketlerinde ne aldılar? Hiç bir şey neymiş temettü vermiş verdiğine bak aldığına bak,Koç un tırnağı olamaz bunlar tarihi düşük seviyelerdeymiş madem öyle alın sonunda sa olanları geriye elinizi tutanmı var ? Almayacaksın bunların hiç bir şeyini.

  • Acil09 Temmuz 2021 15:18

    ATIN İŞTEN.... ATIN MARKETTE SUCUK SATSINLAR

  • Acil kıran09 Temmuz 2021 21:01

    Kes lan