E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Enerjide finans sorununa çözüm arayışı---

Enerjide finans sorununa çözüm arayışı

  Enerjide finans sorununa çözüm arayışı
16 Nisan 2016 - 07:54 borsagundem.com

Enerji Bakanı Albayrak, Türkiye’de bankacılık sektörüne yön veren isimlerle bir araya gelerek enerjide dışa bağımlılığın azaltılmasını konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Bankalar Birliği yönetimindeki bankaların genel müdürleri ile  İstanbul’da bir araya geldi. Beylerbeyi Sarayı’nda enerji finansmanı konusunda gerçekleşen toplantıda konuşan Bakan Albayrak, “Enerji sektörü, geldiğimiz günden beri Türkiye’nin gündeminde. Türkiye’nin ekonomi ajandasını işgal eden sektörlerden biri.  Enerjinin finans sektörü ile ilgili dününü, bugününü ve yarınını, sektörün yaşadığı sorunları, fırsatları ve gelecek hedeflerini sizlerle konuşmak istedik. Biz bugün sizleri dinlemeye geldik” dedi.
Bankacıların da Türkiye’nin gelecekte altına imza atmayı planladığı dev projelerde yer alacaklarını net bir dille aktardıkları belirtildi
Basına kapalı gerçekleşen toplantıda enerji sektörünün finansal durumu değerlendirildi, devam eden ve planlanan projeler kapsamında hayata geçirilebilecek finansman modelleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)