E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Enerji Çocuk Projesi" tanıtımı yapılacak---

"Enerji Çocuk Projesi" tanıtımı yapılacak

Enerji Çocuk Projesi tanıtımı yapılacak
17 Ocak 2014 - 00:27 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Enerji Çocuk Projesi"nin tanıtımına katılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, imam hatip liselerinin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Burhan Felek Spor Salonu'nda düzenlenen, "100 Yıllık Hikaye İmam Hatip" etkinliğine katılacak. (İstanbul/14.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katılacak. (Karaman/13.30)

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, merhum Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ve Srebrenitsa Anma Galerisi'ni ziyaret edecek, TİKA tarafından yapımı tamamlanan Mostar Karagöz Bey Medresesi'nin yeni binasının açılışına katılacak. (Saraybosna/Mostar)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi heyetini ve ABD Büyükelçisi Francis J. Ricciardone'yi kabul edecek.
(Ankara/13.00/14.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) heyetini kabul edecek. (Ankara/15.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Harran'daki konteyner kentte, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antönio Guterres ile eşbaşkanlığını yaptığı Suriye'ye Komşu Ülke Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak. Konteyner kent sakinleri, okul, sosyal tesis ve hastaneyi ziyaret edecek Davutoğlu, heyet başkanları ile ortak basın toplantısı yapacak. (Şanlıurfa/10.10-16.15)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Enerji Çocuk Projesi"nin tanıtımına katılacak.(Ankara/10.00)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası"yla ilgili bir yıllık araştırma sonuçlarını açıklayacak.
(Ankara/10.00)

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, restore edilen Tiryaki Süleyman Ağa Cami'sinin açılışı ile esnaf ve sanatkarlar odası binasının temel atma törenine katılacak. (Eskişehir/12.30/13.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fatih ilçe teşkilatını, Türkiye Otel Lokanta Dinlenme Yerleri İşçileri Sendikasını ve Mısır Çarşısı ile Kapalıçarşı'yı ziyaret edecek. (İstanbul/11.30/14.00/16.00)

TOBB, TZOB, Türk-İş, TİSK, Hak-İş, Memur-Sen ve Kamu-Sen temsilcileri, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunda bir araya gelecek. (Ankara/10.30)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)