E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizEndeks dip arıyor---

Endeks dip arıyor

Endeks dip arıyor
15 Ekim 2019 - 09:18 borsagundem.com

"Teknik göstergelerdeki genel güçlü negatif görünüm tepki yükselişleri oluşsa da tekrar satış fırsatı olarak kullanılacağına ve kısa vadeli dip arayışının devam edeceğine işaret ediyor"

"Güne satıcılı başlayan BIST-100 bankacılık endeksindeki sert satışlarla bu eğilimi güçlendirerek ve yüksek hacimle günü %5,10 düşüşle 93.981’den kapattı. Endeks 50GHO sonrası 200 GHO’nın geçtiği 98.000’i de aşağı kırarak düşüşünü sertleştirdi.

Endeks 98.000 altında kaldıkça tepki yükselişleri oluşsa da düşüş trendinin devam etmesi beklenmektedir. Endekste son yükselişin fibonacci %61,8 düzeltme seviyelerine denk gelen 92.000-92.200 aralığının güçlü destek olarak çalışması beklenmektedir. Kısa vadede bu aralığa olası düşüşlerde güçlü tepki alımları oluşması beklendiği için bu aralığa gerileme alım fırsatı olarak takip edilebilir.

Güne tepki alımlarıyla başlaması beklenen endeksin 95.200 üzerinde tepki alımlarını gün içinde 96.500’lere doğru taşıması beklenir. Gün içinde bu seviye üzerine düşük hacimli tepki yükselişlerinin tekrar satış fırsatı olarak kullanılması beklenmektedir.

Teknik göstergelerdeki genel güçlü negatif görünüm tepki yükselişleri oluşsa da tekrar satış fırsatı olarak kullanılacağına ve kısa vadeli dip arayışının devam edeceğine işaret ediyor. Ancak kısa vadeli göstergelerin aşırı satımda olması nedeniyle gün içinde güçlü tepki yükselişi denemeleri oluşması beklenmektedir. Endeksin güne güçlü tepki alımlarıyla başlaması beklenmektedir. "

Şeker Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)