E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiEn kaliteli ve hızlı hosting hizmeti için adresiniz LimonHost---

En kaliteli ve hızlı hosting hizmeti için adresiniz LimonHost

En kaliteli ve hızlı hosting hizmeti için adresiniz LimonHost
28 Aralık 2020 - 12:32 borsagundem.com

LimonHost, kullanıcılarına her internet sitesinin ihtiyacına göre farklı hosting seçenekleri arasından seçim yapabilme imkanı sunuyor.

Tam olarak kelime karşılığı barındırma hizmeti olan hosting; herhangi bir web sitesinde yayınlanması istenilen resimlerin, sayfaların ve dokümanların internet kullanıcılarının 7/24 erişebilecekleri paylaşımlı bir sunucuda diğer bir deyişle depolama alanında tutulması anlamına geliyor. Hazırlanan internet siteleri, kontrol panellerinin ve belirli yazılımların kullanılmasıyla hosting adı ile bilinen son derece gelişmiş web sunucularına yükleniyor. Web sitesinin açılması esnasında tanımlanmış olan domain aracılığıyla da web sitesine isteyen herkes ulaşabiliyor. Diğer bir deyişle; internet sitelerine ait belgeleri barındıran ve bu belgeleri kullanıcıların erişimine sunan sistem sunucu, verilerin saklanması ve yayınlanması işlemi ise web hosting olarak adlandırılıyor. 

LimonHost, kullanıcılarına her internet sitesinin ihtiyacına göre farklı hosting seçenekleri arasından seçim yapabilme imkanı sunuyor. Seçilecek olan hosting paketinin belirlenmesinde internet sitesinin kullanıcı sayısı ve amacı gibi etkenlerin göz önünde bulundurulması en doğru seçimin yapılmasını sağlıyor. 

Web sitesi açmak isteyen kullanıcıların öncelikle bir internet sitesi adresi belirlemeleri gerekiyor. İnternet sitesi adresine alan adı ya da domain name de denilebiliyor. Alan adı almayı düşünen kullanıcılar, LimonHost web sitesindeki alan adı arama bölümünü kullanarak alan adı kontrolünü ve kayıt işlemini gerçekleştirebiliyorlar. 

Web sitesi açmayı düşünen kullanıcıların LimonHost’un ücretsiz domain içeren web barındırma hizmetlerinden birini tercih etmesi daha doğru bir seçim olarak kabul ediliyor. Tahminleri web sitelerinin yüksek erişim sağlayacağı yönünde olan kullanıcıların, sınırsız trafiğe ve sınırsız web disk alanına sahip hosting paketlerinden birini seçmesi öneriliyor.

Web sitelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak paketi seçmelerinin ardından kullanıcılar satın al butonuna basıp alan adı arama, alan adı yapılandırma ve web hosting yapılandırma adımlarını tamamladıktan sonra web siteleri kullanıma hazır hale geliyor. LimonHost kullanıcıları akıllarına takılan bir soru olduğunda canlı destek üzerinden ya da müşteri panelinden ticket oluşturarak LimonHost teknik ekibine ulaşabiliyorlar.

Mevcut bir web sitesi olan kullanıcıların ekstra bir alan adı alma ihtiyacı doğmuyor. Bununla birlikte seçtikleri LimonHost web hosting paketinin sağladığı fırsatlardan yararlanarak ücretsiz alan adı da alabiliyorlar. İhtiyaçlarını giderebilecek en uygun hosting hizmetini seçip ödeme işlemlerini tamamlamalarının ardından yönetim paneli aracılığıyla server yönlendirmelerini gerçekleştirebiliyorlar. LimonHost web hosting paketlerinde bulunan ücretsiz SSL sertifikası hizmeti sayesinde Google aramalarında da üst sıralara çıkabiliyorlar. 

LimonHost Web Hosting Paketlerini incelemeden karar vermeyin

Pek çok kullanıcı, ücretsiz hosting hizmeti alarak maliyetleri azaltmayı tercih edebiliyorlar. Ancak ücretsiz hosting hizmeti avantajlarının yanı sıra bazı dezavantajlara da sahip bulunuyor. Bunlar arasında ilk sırada ise ücretsiz hosting hizmetlerinin güvenlik açısından taşıdığı riskler geliyor. 

LimonHost; müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla farklı alternatifler içeren hosting hizmetleri sunuyor. LimonHost’un tüm hosting paketleri, web sitesinin geliştirilmesi amacıyla, otomatik kurulum servisleri ile kullanıcılara ulaştırılıyor. Tüm otomatik kurulum servisleri ücretsiz eklentiler olma özelliğini taşıyor. Kullanıcılar ihtiyaçlarına göre; hızlı ve kolay yüklenebilir olmaları ile ön plana çıkan WordPress, Magento, Opencart, Joomla, Drupal ve Prestashop gibi popüler web barındırma uygulamaları arasından seçim yapabiliyorlar.

Web sitelerini internet ortamında görünür kılmayı sağlayan hosting hizmetleri LimonHost’ta farklı içeriklere sahip paketler şeklinde kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Kullanıcılar LimonHost’tan bir posting paketi satın aldıklarında paket içeriğine göre kendilerine özel bir kapasite ayrılmış oluyor. Bu alana yüklenen dosyalara, web sunucu sayesinde 7 gün 24 saat dünyanın her yerinden erişilmesi mümkün oluyor. 

LimonHost internet sitesi aracılığı ile kendi ihtiyaçlarına en uygun hosting paketlerinden birini seçip alan kullanıcıların paketlerinin ücretsiz alan adını kapsaması durumunda, öncelikli olarak alan adı kayıtları gerçekleştiriliyor. Kullanıcının seçtiği LimonHost paketi, ücretsiz domain kaydıyla birlikte tanımlanıyor. Ardından alan adının sayısal bir veri haline dönüşmesini sağlayacak DNS kayıtları ekleniyor ve bu kayıtlar dünyanın dört bir yanında bulunmakta olan DNS sunucuları ile eşitleniyor. Yaklaşık bir dakika içerisinde bu işlemler tamamlanıyor. Ardından kullanıcıya ihtiyaç duyacağı tüm bilgileri içeren bir e-posta gönderiliyor. 

LimonHostHosting hizmetlerinde kalite ile uygun fiyatlar bir arada

LimonHost kullanıcılarına hem Windows hem Linux hosting hizmeti sunuyor. Linux hosting; html ve php tabanlı web sitelerinin; Windows hosting ise aspx, html, asp ve mvc tabanlı web sitelerinin daha sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlayan hosting platformları olarak biliniyorlar. Kullanıcılar, Linux hosting paketi ile birlikte sunulan cPanel sayesinde Linux web hosting yönetimini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar. LimonHost’un Windows Hosting paketleri ise Plesk Panel ile sunuluyor. Plesk Panel sayesinde LimonHost kullanıcıları Windows web hosting yönetimlerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Kullanıcıların ihtiyaçlarını giderecek özellikteki web hosting hizmetleri mevcuttaki ya da açmayı düşündükleri web sitesinin kaynak ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebiliyor. Bu konuda yeterli teknik bilgiye sahip olmayan kullanıcılar LimonHost’un canlı destek hattı üzerinden hizmet vermekte olan satış temsilcilerinden destek alabiliyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)