E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEn fazla para girişi olan hisseler 19/12/2022---

En fazla para girişi olan hisseler 19/12/2022

En fazla para girişi olan hisseler 19/12/2022
19 Aralık 2022 - 19:08 borsagundem.com

Bugün BIST 100 Endeksi’nde en fazla para girişi ve para çıkışı olan hisseleri listeledik.

BORSAGUNDEM.COM

Bu çalışmamızda BIST 100 Endeksi’ndeki günlük para girişi olan hisseleri belirleyerek en yüksek 10 hisseyi listeye dahil ettik. Aynı çalışmayı para çıkışı olan hisseler için de yaptık.

En fazla para girişi ve para çıkışı olan hisseler:

Borsada işlem gören hisse senetlerine günlük para giriş ve çıkışları olabilmektedir. Ancak para girişinin anlamlı olabilmesi için sürekliliğinin olabilmesi önemlidir. Bu açısından takip ettiğiniz hisseye para girişinin düzenli devam edip etmediğini gözlemleyebilmeniz önemlidir.

Hazırladığımız listeyi BIST 100 Endeksi’ndeki hisselerden seçtik. Veri içerikleri finnet2000.com’dan alınmıştır. BIST 100 Endeksinde yer alan hisselerin daha aktif bir piyasaya sahip olması bu tercihimizde belirleyici oldu.

En fazla açığa satış yapılan hisseler 19/12/2022

 

BİST'te 2023'ün ilk çeyreğinde 49 hissenin endeksi değişecek

 

BİST duyurdu: 7 hisse ve 1 yatırımcıya tedbir uygulanacak

 

Casa Emtia Petrol, Yakın İzleme Pazarı'ndan çıkmak için başvurdu

 

Borsa banka hisseleriyle coştu

 

Borsa, yılbaşından bu yana dolar bazında yüzde 100'den fazla kazandırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 🔨19 Aralık 2022 20:55

    Akfgy akşama doğru para girişi oldu ancak hisse yinede yürümedi,başka yerde kaybeden ky ucuz hisse ararken bunu gördü kimisi odaşa kimisi buna kimiside başka yere gitti,ve bu sebeptendir ki hepside yürümüyor neden??? Pahalı mı asla değil kar açıklayacak mı evet o zaman neden gitmiyorlar? Biz varızda ondan operasyon yemiş bankalar bile zirvesine gitti hatta geçtiler,peki bu neden gitmiyor biz varızda ondan fade neden gitmiyor biz varızda ondan,hani odaş 15-16 idi aralıkta gitmedi biz varızda ondan,bizim çoğunlukta olduğumuz gitmez ancak gider gibi yapar ele verirler basarlar es kaza endeks eksiye dönerse en önde düşerler,Valla bankalarda tavanı kaçırdık en kötü diğer büyüklerde yüzde beşi kaçırdık yarın artı 2 yapsa ne olacak? Bunlarda kurtulayım bir daha semtine uğramam cehenneme kadar yolları var..!

  • Mustafa tanır 20 Aralık 2022 00:52

    Kardeşim borsada kazanmak istersen borsa uçtuğu zaman hisse almayacak sın birinin söylediği hisseyide almayacak sın ben akfeni 1.98 den aldım hala tutuyorum sabırla tutmaya devam edicem gidenle işim olmaz benimki de zamanı geldiğinde gider o zaman bende kazanırım bunu unutma borsada sabır eden kazanır sabırsızlar kaybetmeye mahkumdur