E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEn fazla açığa satış yapılan hisseler 20/10/2022---

En fazla açığa satış yapılan hisseler 20/10/2022

En fazla açığa satış yapılan hisseler 20/10/2022
20 Ekim 2022 - 22:54 borsagundem.com

Borsada 16,3 milyar lira açığa satış ve 116,1 milyar lira hacim gerçekleşti

BORSAGUNDEM.COM

Toplamda 16 milyar 329 milyon TL'lik açığa satış gerçekleşti. Borsanın toplam işlem hacmi ise 105,4 milyar TL'den 116,1 milyar TL'ye yükseldi. Verilere göre bugün gerçekleşen toplam işlem hacmi içindeki açığa satışların oranı yüzde 14,06.

En fazla açığa satış hangi hissede?

Açığa satış gerçekleştirilen hisseler içerisinde ilk sırada yer alan Türk Hava Yolları hissesinde gün içerisinde en düşük 97,35 ve en yüksek 100,90 seviyesinden açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 1.487 milyon lira oldu.

İkinci ve üçüncü en yüksek açığa satış yapılan hisseler

Hacim olarak en yüksek açığa satış gerçekleştirilen ikinci hisse İş Bankası (C) oldu. Hissede gün içerisinde en düşük 9,87 en yüksek 10,31 seviyesinden açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 1.405 milyon lira oldu.

Hacim olarak en yüksek açığa satış gerçekleştirilen üçüncü hisse Akbank oldu. Hissede gün içerisinde en düşük 15,52 en yüksek 16,14 seviyesinden açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 1.137 milyon lira oldu.

Açığa satış yapılan diğer hisseler

1) Türk Hava Yolları

2) İş Bankası (C)

3) Akbank

4) Yapı ve Kredi Bank.

5) T. Halk Bankası

6) Aselsan

7) Emlak Konut GMYO

8) Vakıflar Bankası

9) Şişe Cam

10) Tüpraş

SPK, Özderici GYO yönetiminden 5 isme para cezası kesti

 

SPK'dan Şok Marketler'e idari para cezası

 

SPK'dan bir bedelli ve bir bedelsize onay

 

SPK, 16 foreks sitesi hakkında hukuki işlem başlatıyor

 

BİST KAP'a bildirdi: 5 hisseye tedbir geldi

 

Borsa tarihi zirvesini yeniledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bankacı21 Ekim 2022 09:25

    Sattığınız iş cleri daha yüksek bedel ile yerine koyacaksınız zira geride kalanlar akbank iş c ve tskb diğerleri gittiler bu üçü cücük kaldı ama son haftaları bunlarda gidecekler,hedef fiyat verenlere aldırmayın alayı yukarı revize edecekler karlar geldiğinde.

  • Banka21 Ekim 2022 12:39

    Dün karanlıkta açığa satış yapılarak hisse kapanış fiyatının 10 kademe altında kapattı. Bankanın korunması denetimi için herşeyden önce bir vasiyet ve emanet söz konusu. Bu emanetede Allah'ın lütfu doğrultusunda tevazu göstermek ve sahip çıkmak gerekiyor. Sayıştay denetimine açık.Gelecek bilançoya ve büyük bir holdinge bu açığa satış işleminin yapılmasını doğru bulmuyorum. İşbankası, ülkeye yatırım yapan sürekli iştirakleri ile katkı sağlayan büyüyen bir şirket olarak Türk vatandaşlarına aittir.Emanet edilen Parti'nin söz sahibi olmasında da sakınca görmüyorum. Ne dinde, ne siyasette nede insan olarak emanete ihanet edenlere asıl soru bu fiyatlara utanmıyormusunuz? Bu kadar gelire rağmen bir yıllık bilançoya banka nasıl olur? Diğer bankalarda ve kurumlarda ballı maaş olan yönetim kurulları üyelerine sordular mı hangi partinin üyesiler. Şirketler neden bu kadar ucuz? Hangi işi yapmışlar ve kardan kaç lira TDK ya ve yatırımcıya göndermişler vs.vs.vs..