E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEmtia devi ünlü bankaya nikel diye taş sattılar!---

Emtia devi ünlü bankaya nikel diye taş sattılar!

Emtia devi ünlü bankaya nikel diye taş sattılar!
22 Mart 2023 - 15:56 borsagundem.com

JP Morgan'ın nikel diye satın aldığı 54 tonluk çantaların içinden taş çıktı.

ABD'nin en büyük bankalarından ve Wall Street'in emtia ticaretinde önde gelen kurumlarından biri olan JP Morgan'ın birkaç yıl önce satın aldığı 54 ton nikelin içinden taş çıktı.

Birkaç yıl önce satın alınan ve içinde nikel olduğu düşünülen çantaların Hollanda'nın Rotterdam kentinde bir depoya konulduğu, geçen cuma Londra Metal Borsası (LME) tarafından fark edilene kadar da içinde taş olduğunun anlaşılmadığı ifade edildi.

Wall Street Journal gazetesi konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde çantaların JPMorgan'a, deponun ise Access World isimli şirkete ait olduğunu duyurdu.

Bloomberg'de yer alan habere göre çantalarda 1,3 milyon dolar değerinde nikel bulunuyordu ve toplam nikel stoklarının yüzde 0,14'nün çantalarda bulunduğu düşünülüyordu. Haberde, yaşanan karışıklığın metal piyasalarında küçük bir etkisi olacağı ancak LME'nin güvenilirliğinin sorgulanacağı vurgulandı. (Independent Türkçe)

JPMorgan'dan hisse uyarısı

 

JP Morgan'dan Rus petrolü tahmini

 

JPMorgan: Büyüme hisse senetlerine geri dönmeye hazır olun

 

JPMorgan: 50 milyar dolarlık hisse satılabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)