E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre küfür etti---

Emre küfür etti

Emre küfür etti
16 Şubat 2014 - 20:15 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren mücadelenin ilk dakikalarında tansiyon gerildi

Yoğun tempo ile başlayan mücadelenin ilk dakikalarında artan gerilim ile beraber şok bir olay yaşandı. Kasımpaşa yedek kulübesine dönerek sinkaflı küfürler sarfeden Emre Belözoğlu'nun görüntüleri ekranlara yansıdı.

Daha önce de yaşanmıştı!

Geçtiğimiz sezon da Kasımpaşaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç tartışmalara konu olmuş ve Emre, Kasımpaşa yedek kulübübesine küfür etmiş ve mahkemelik olmuştu. Maçın ardından Emre hakkında konuşan Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Şota Arveladze “Türkçe bildiğim için ilk defa utandım” diye konuşmuştu.

SOSYAL MEDYA SALLANDI!

Ali Saltık ?@alisaltik
Tüm küfürlerimi önüme koydum baktım hepsi sensin Emre Belözoğlu..!

Onur Can ?@onurcan84
Gerçekten samimi bir fener taraftarı ali ismail ile emre belözoğlu'nu nasıl aynı anda sevebilir?

ASYA ?@Asyaaa1905
Emre belözoğlu, Atatürk'ün " Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim " sözüne tepki olarak doğmuştur.

Canberk Gürsoy ?@Canbreak
Emre Belözoğlu'nu savunan varsa o da karaktersizdir. Adamın yaptığı ortada, demek ki senin de Emre'den farkın yok, sen de adam değilsin.

kanime ?@kanimedaldal
Emre belözoğlu gibi adamlar futboldan temizlenmedikçe bu ülkede futbol falan gelişmez.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m. kara 16 Şubat 2014 20:59

    bu adam fenerbahçeye yakışmıyor. nerde bir kavga , nerde bir kışkırtma var hepsinin altından bu futbolcu çıkıyor. ya birileri bunu ikaz etsin adam gibi topunu oynasın; yada postalayın gitsin