E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre iddialı konuştu---

Emre iddialı konuştu

Emre iddialı konuştu
10 Ağustos 2013 - 07:08 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre, UEFA tarafından beklenmeyeni başarmak istediklerini açıkladı

Fenerbahçe’nin, kuradaki olası rakipleri arasında en zoru ile eşleşmesi farklı spekülasyonları beraberinde getirdi. Sarı lacivertliler adına ilk açıklamayı yapan kaptan Emre Belözoğlu da bu duruma değindi. Takım halinde izledikleri kura çekiminin ardından FB TV’ye konuşan deneyimli futbolcu, “Elediğimiz Red Bull Salzburg, çekebileceğimiz en zor takımdı. Arsenal de muhtemel rakipler arasında en zoruydu. UEFA tarafından beklenmeyeni başararak, şampiyonlar ligi’ne kalmak istiyoruz. Bu taraftar ve camia her şeyi hak ediyor” ifadelerini kullandı.
‘TUR İÇİN ŞANSLARIMIZ EŞİT’
Şampiyonlar Ligi’ne kesinlikle katılmak istediklerini vurgulayan Emre, şöyle devam etti: “Bu anlamda gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Özellikle fiziki anlamda Arsenal maçına kadar eksiklerimizi tamamlayacağız. Kolay bir kura olmadı. Dünyanın en önemli takımlarından bir tanesi. Oturmuş bir sistemleri var. Yaklaşık 17-18 senedir aynı antrenörleri başında. Çok zor bir kura oldu. Zorlu bir eşleşme olacak ama iyi mücadele ettiğimiz takdirde şanslarımızın eşit olduğunu düşünüyorum.”
‘SÜPER KUPA MORAL OLUR’     
Sarı lacivertli oyuncu, yarın Galatasaray ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçıyla ilgili ise şunları söyledi: “Aramızda yıllardır süren bir rekabet var. Fair-play çerçevesinde, dostça bir mücadele olmasını temenni ediyorum. Süper Kupa’yı geçen sene rakibimize kaptırmıştık ama bu sene kazanmak istiyoruz. Lige o özgüvenle başlamak istiyoruz. Geçen yıl kupayı kaybettikten sonra psikolojik baskı olmuştu. Bu kez iyi bir sonuç almaya çalışacağız.”
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)