E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre, Cimbom'daki 2. döneminden umutlu---

Emre, Cimbom'daki 2. döneminden umutlu

Emre, Cimbom'daki 2. döneminden umutlu
01 Ağustos 2022 - 02:19 borsagundem.com

Avusturya'nın Tirol bölgesinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da kiralıktan dönen yıldız orta saha oyuncusu Emre Akbaba, hazırlık kampının iyileri arasında yerini alırken yeni sezona dair açıklamalarda bulundu

Galatasaraylı futbolcu Emre Akbaba, sarı-kırmızılı takıma katkı sağlamak için çok çalıştığını söyledi.

Emre, ikinci etap yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturya'da bulunan sarı-kırmızılı takımın İtalya temsilcisi Fiorentina ile yaptığı maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hazırlık maçında önemli bir takıma karşı oynadıklarını belirten sarı-kırmızılı futbolcu, "Kampın son maçıydı. İyi oynayarak kazanmak istiyorduk. Güzel bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

Galatasaray'a transferinden sonra şanssız sakatlıklar yaşadığını hatırlatan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Çok çalışıyorum. Yaşadığım talihsizliklerden sonra buna mecburum. Bu çalışmanın farkını sahada hissediyorum. Bu da beni her anlamda rahatlatıyor. Bu sezon takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım." diye konuştu.

Emre Akbaba, teknik direktör Okan Buruk'un sisteminde ön alan baskısı yaptıklarını dile getirerek, "Genelde forvet oyuncuları çok koşmayı sevmez ama Seferovic ile birbirimizi baskıya itiyoruz. Seferovic, gol ve asist dışında bu yönüyle de bize katkı sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Avusturya'da yapılan 2 kampı değerlendiren Emre, "Özellikle ilk kamp çok ağır geçti. Çok çalıştık, maç günleri bile antrenman yaptık. Maçlara yorgun çıktık. İkinci kampa 2 maç oynamaya geldik. Antrenmanlarımız o kadar ağır değildi. Kendimizi hazır tutuyoruz. Lige hazırız." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da Dursun Özbek'e tarihi yetki

Galatasaray kulübünde yetki kongresi yarın yapılacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,61
En Yüksek: 6,63
En Düşük: 6,57
Değişim 0,61 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,36
İşlem Hacmi 72.358.626
Toplam Adet: 10.965.122
Ağırlıklı Ort.: 6,69
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)