E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre Belözoğlu ilk icraatını yaptı---

Emre Belözoğlu ilk icraatını yaptı

Emre Belözoğlu ilk icraatını yaptı
30 Mart 2021 - 09:39 borsagundem.com

Emre Belözoğlu'nun teknik sorumluluğa geçmesiyle A takım antrenmanlarına davet edilen Arda Güler, yeteneğiyle dikkat çekiyor. 16 yaşındaki futbolcu, soğukkanlı hareketleriyle şimdiden büyük takdir topladı.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun teknik sorumlu olarak takımın başına geçmesiyle beraber özel bir isim antrenmanlarda yer almaya başladı. 16 yaşındaki Arda Güler, Belözoğlu'nun kararıyla son 3 gündür A takımla idmanlara çıkıyor.

Altyapıda da Emre Belözoğlu'nun yakından takip ederek, 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalamasını sağladığı genç yetenek, kısa sürede Samandıra'da adından söz ettirdi. Yeteneği, çalışkanlığı ve genç yaşına rağmen soğukkanlı duruşuyla beğeni kazanan Arda, şimdiden alkışları topladı. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin U19 takımında da forma giyen solak yıldız, hem pas antrenmanlarında hem de çift kale maçlarda kalitesini göstermesini bildi.

Ciddi anlamda gelecek vaat eden Arda Güler konusunda Emre Belözoğlu bir hayli hassas davranıyor. Şu anda A takımda hemen maça çıkması gündemde olmasa da antrenmanlara alışması ve bu seviyeye hızlı adapte olması hedefleniyor. Ömer Faruk Beyaz konusunda yaşanan hayal kırıklığının da tekrar edilmemesi isteniyor. Bu konuda deneyim kazanan sarı-lacivertliler, Arda Güler için çok daha sakin ve planlı yaklaşıyor.(Skorer)

Fenerbahçe'ye UEFA şoku

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)