E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyet'ten 'jitem.akrep' açıklaması---

Emniyet'ten 'jitem.akrep' açıklaması

Emniyet'ten 'jitem.akrep' açıklaması
23 Ekim 2019 - 17:31 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ı tehdit eden "jitem.akrep" isimli sosyal medya kullanıcısının emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı ve paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Twitter hesabındaki paylaşımında, kendisini sosyal medyadan tehdit eden "jitem.akrep" isimli sosyal medya kullanıcısının polis olabileceği yönünde beyanına rastlandığı belirtildi.

Söz konusu paylaşıma ilişkin açıklama yapılmasına gerek duyulduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız bilişim suçları ile mücadele etmek üzere 7 gün 24 saat esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütmektedir. Bu doğrultuda yapılan incelemelerde 'jitem.akrep' isimli hesap yöneticisinin 1976 doğumlu M.B. olduğu ve emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı görülmüştür. Kişinin yapmış olduğu paylaşımlar sebebiyle de hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır."

Tuncay Özkan'a gizli bilgiler olan belleği kim verdi?

 

Tuncay Özkan yeniden medya patronu oldu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oha.23 Ekim 2019 19:11

    Emniyet genel müdürlüğü imajını ve şerefini 5 paralık eden bu sahte polis kimlikli kişilere gerekli ceza verilmeli. insanların emniyet güçlerine güvenini zedelemek, para ve pul ile ifade edilemez. bunlar siyasi neyse alışkındır tehdie bilmem neye.. ama emniyet ve güvenlik adı altında sahte ve tehditkar işler affı olmamalı