E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyet'te yine değişiklik!---

Emniyet'te yine değişiklik!

Emniyet'te yine değişiklik!
31 Aralık 2013 - 07:29 borsagundem.com

Mersin Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya görevden alınarak genel müdürlük emrine çekildi


Bir çok ilde emniyet bünyesinde yaşanan görevden almalara Mersin de eklendi ve İstihbarat Şube Müdürü görevden alındı.Görevden alma, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın “Güneyde bir ilde üst düzey yöneticiler, parti il başkanları hakim kararı ile dinlenmiş” demesinden bir gün sonra gerçekleşince o ilin Mersin olabileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Yaklaşık bir yıldır Mersin Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü olarak görev yapan Ali İhsan Kaya görevden alınarak genel müdürlük emrine çekildi.

O İL MERSİN Mİ?

İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın "Güneyde bir ilde üst düzey yöneticiler, parti il başkanları hakim kararı ile dinlenmiş" dediği ilin Mersin olabileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • as31 Aralık 2013 16:10

    tüm emniyet istihbarat fetoşun,bu birimi kullanarak herkes hakkında görüntü,ses,düzmece belge hazırlanıyor,tehdit-şantaj,hepsinin kaynağı orası.

  • yavuz31 Aralık 2013 10:35

    tabii konusucak mal adını yazsana it ..istifaymış ne ala 2 tane çapulcu dedi diye istifa edicekmiş..hosttt

  • İSTİFA EDİN31 Aralık 2013 09:46

    Halkın parasını pul yaptınız. 10 günde Ekonominin ve borsanın anasını ağlatmış olan bir başbakan hala çıkmış pişkin pişkin konuşabiliyor. Yolsuzlukları ve rüşvetleri Cumhuriyet Tarihinde koruyan hiç bir başbakan çıkmamıştı. Bunu da yüzsüzlüğünüzle başardınız. Bu başbakan hırsızların,yolsuzluk yapanların ve rüşvet alanların ilk günden beri koruyuculuğunu yapmıştır.Halkımız hepinizi Allah'a havale ediyor sizi...