E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyette 'yeni yapılanma' iddiası---

Emniyette 'yeni yapılanma' iddiası

Emniyette 'yeni yapılanma' iddiası
10 Ocak 2014 - 11:29 borsagundem.com

Anlaşılıyor ki, Emniyet Teşkilatı’nda bir “hükümet”, bir de “cemaat” taraftarı polisler var. Yalnız öyle olsa “buna da şükür” diyeceksiniz...

"Polis, cemaatin, hükümetin değil “Devletin polisi” olmalı. Ama anlaşılıyor ki, Emniyet Teşkilatı’nda bir “hükümet”, bir de “cemaat” taraftarı polisler var." diyen Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk bugün köşesinde yıllardır gazeteci-haber kaynağı olarak ilişkisi olduğu Emniyet Teşkilatı ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.Öztürk, Hükümetin Cemaat ile savaşında güç kazanmak için Fethullahçılara karşı Menzilci ve Süleymancılarla işbirliği yaptığını yazdı.

FETHULLAHÇILARA KARŞI MENZİL VE SÜLEYMANCILAR

"Anlaşılıyor ki, Emniyet Teşkilatı’nda bir “hükümet”, bir de “cemaat” taraftarı polisler var. Yalnız öyle olsa “buna da şükür” diyeceksiniz. Bir de bunların dışında tarikatlar, fraksiyonlar bulunuyor. Güç kazanmak için Fethullahçılara karşı Menzilci ve Süleymancılarla işbirliği yapılıyor. 264 bin 477 personeli bulunan Emniyet’i ne yazık ki bu hale getirdiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muratt10 Ocak 2014 15:11

    yazık oldu benim Türk Polisime kendilerini savunacak bir mercii de yok iftirayı atın gitsin sizi Türk Polisi adına Allaha havale ediyorum

  • hasan10 Ocak 2014 14:25

    Yarın bunlarla da papaz olurlar. Çok büyük açmaz içinde oldukları ve sıkıştıkları belli.

  • HERKES İŞİNE BAKSIN..10 Ocak 2014 13:20

    Herkes ; anayasal teminat altında olduğu iddia edilen düşünce özgürlüğünü kullanabilir. Bunu devletin bekası menfaatine aykırı kullanmadıktan sonra olması gereken de budur..