E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyette görev değişikliği devam ediyor---

Emniyette görev değişikliği devam ediyor

Emniyette görev değişikliği devam ediyor
06 Ocak 2014 - 21:01 borsagundem.com

​Rüşvet ve yolsuzluk operasyonun ardından Emniyet birimlerinde başlayan görev değişimleri sürüyor

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonun ardından Emniyet birimlerinde başlayan görev değişimleri sürüyor. Bugün de Elazığ, Yozgat ve Samsun emniyetlerinde görev değişikliği yapıldı.

Elazığ 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, Ruhsat Şube Müdürlüğüne getirildi. 

Akyel'in yerine ise Ruhsat Şube Müdürü Hasan Dedebaş atandı. 

Yozgat 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erdoğan Boyraz Bilgi İşlem Müdürlüğüne, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bahadır Özdemir de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi. 

Samsun

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak, Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlüğüne, Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Muhabere ve Elektronik Şube Müdürü Ramazan Ünal ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün, asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Reşat'ın sorumluluğuna bağlandığı da öğrenildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)