E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakEmlak Konut ile herkes ev sahibi olacak---

Emlak Konut ile herkes ev sahibi olacak

Emlak Konut ile herkes ev sahibi olacak
08 Eylül 2017 - 12:41 borsagundem.com

Türkiye genelinde birçok projeye imza atan Emlak Konut GYO, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Emlak Konut GYO, yeni yatırımlar için atağa geçti. Emlak Konut GYO Genel Müdürü e, şirketin büyüme stratejisinde Anadolu’daki şehirlerin önemli yer tuttuğunu açıkladı.

Dar gelirliler için projeler var

Kurum, ''Toplumsal değerler ile müşterilerin tercih ve beklentilerini göz önünde bulundurarak geliştirdiğimiz projelerimizde “ Emlak Konut ” marka güvencesi altında, orta-alt gelir grubuna uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ile ürettiğimiz devam eden projelerimiz var. Portföyümüzdeki bazı arsalarımızı, bu kesimlere yönelik olarak projelendireceğimizi düşünüyorum. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir'' dedi.

Yeni kampanyalar olacak

''15 Temmuz Hain darbe girişimi sonra başlattığımız çeşitli kampanyalar ile öncülük ettiğimiz süreç, emlak sektöründe oluşması muhtemel derin bir travmanın etkilerini ortadan kaldırarak, sektörün normal dinamiklerine dönmesinde katkı sağladı'' diyen Murat Kurum, '' Piyasanın doğal seyrinde oluşmuş stokların eritilmesi çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Bununla birlikte normalleşen ekonomi yeni yatırımlara ilgiyi arttıracağından, tümüyle eski dinamiklere yakın zamanda geçiş sağlayacağımızı düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

40 binin üzerinde konut

Emlak Konut GYO imza attığı 77 projede 69 bin 24 konut inşa etti. Konutların dışında hayata geçirilen projelerde dükkânlar, okullar, derslikler, kreşler, sağlık tesisleri ve ibadethaneler de yer alıyor. Şirketin devam eden proje sayısı ise 35 civarında olup buralarda 40 binin üzerinde konutla, 10 bini üzerinde ticari alan yer alıyor.

Emlak Konut’un yılın son çeyreğinde ihale yoluyla satışa çıkacak projeleri ise merakla bekleniyor. İşte bunlardan birkaçı:
Halkalı - Bizim Mahalle Emlak Konut GYO, son dönemlerin en büyük projesini Bizim Mahalle ismiyle, İstanbul - Küçükçekmece‘nin Halkalı bölgesinde 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana kurulacak. Toplamda 7 bin konut ile ticari alanlar, sağlık tesisleri, eğitim kurumları, rekreasyon, sosyal ve kültürel alanların yer alacağı proje etap etap inşa edilecek.

Zeytinburnu projesi

Zeytinburnu Beştelsiz’deki arsa üzerinde Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından karma bir proje inşa edilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERDAL11 Eylül 2017 10:47

    Dar gelirliye 500.000 TL üstündeev yapıyorlar sağolsunlar

  • SAHİPSİZ EKGYO09 Eylül 2017 12:01

    ALLAH RIZASI IÇIN ARTIK HİSSEYE SAHIP CIK BATIYORUZ NE İŞ YAPIYORSUN SEN EKGYODAN HABERIN VAR MI 18 BIN ZARARIM VAR ALOOOO DUYORMUSUNUZ

  • ANLAYANA08 Eylül 2017 15:22

    bol bol camii yaparak hisseleri dua ile yükseltecekler !

  • Cengiz08 Eylül 2017 15:22

    hisse yükselmedikçe kıymeti yok

  • vatandaş08 Eylül 2017 14:56

    hiseleri sürünüyor adamın söylediğine bak. ya bey efendi yalan söylüyor ya da piyasalar yanılıyor.

  • Bilen var mı08 Eylül 2017 14:41

    Hisse yerlerde sürünüyor.

  • EKGYO Mağduru08 Eylül 2017 14:13

    Önce EKGYO nun BİST te itibarına ve şirkete güvenip yatırım yapan küçük yatırımcıya sahip çıkın. BIST te en kötü performansa sahip hisse oldu. Küçük yatırımcının emekleri çalınıyor.

  • turan 08 Eylül 2017 14:08

    yazıklar olsunsenin gibi firmaya

  • ramazan08 Eylül 2017 14:05

    arkadaş yönetici olmuş ama borsadaki durumundan haberi yok....

  • Gezgın08 Eylül 2017 14:03

    Hep olduruyorlar ev sahıbı söz e gelınce!! Ama neden se halen kıracılıktan kurtulmaktadık!! Merak edıyorum orta gelırlıyı 500 bın tl ye nasıl ev sahıbı yapacak! Bu borç nasıl ödenecek! Emlak konut ve tokı kendı çalışanlarını ve memurların bır kısmını ıhya ettı! Al sat yapıyor lar lansman oncesı alıyorlar orta gelırlıde Üsküdar gecılınce haberdar oluyor.tokı ve emlak konut ta çok büyük rantlar oluştu kendı ve cevrelerını ıhya ettıler.

  • ASKER 08 Eylül 2017 13:02

    SAYIN YETKİLİLER AYDIN İLİNİ UNUTMAYIN İLĞİNİZİ BEKLİYOZ

  • emlakçı08 Eylül 2017 12:46

    önce hissenin fiyatını toparlayın. eskiden dandik hisselerde boğulurken şimdilerde emlak konut çöplüğünde batıyoruz