E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmine Bulut için Beşiktaş-Göztepe maçında sessiz çığlık---

Emine Bulut için Beşiktaş-Göztepe maçında sessiz çığlık

Emine Bulut için Beşiktaş-Göztepe maçında sessiz çığlık
24 Ağustos 2019 - 11:30 borsagundem.com

Emine Bulut için tribünlerdeki taraftarlarda kayıtsız kalmadı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte stadyumda 1 dakika boyunca tezahürat yapılmadı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için bu haftaki maçları 1 dakika geç başlatma kararı almıştı. 
Bu hafta Süper Lig, TFF 1'inci ve 2'nci ligde oynanacak diğer maçlarda olacağı gibi Beşiktaş - Göztepe karşılaşması da 1 dakika geç başladı. Ayrıca iki takım futbolcuları olaya tepki göstermek adına sahaya siyah-pankartla çıktı. 

Yaşanan olaya tribünlerdeki taraftarlarda kayıtsız kalmadı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte stadyumda 1 dakika boyunca tezahürat yapılmadı. 1 dakikalık sessiz protestonun ardından Beşiktaş ve Göztepe taraftarları 'kadına kalkan eller kırılsın' şeklinde tempo tuttu.





Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK24 Ağustos 2019 20:00

    bu türlü katilleri idam edelim diye bir kanun çıkarılacak olsa.aydın geçinen ve  o sanatcılar ve chp baştan karşı çıkar.yazık değilmi o gül gibi bayanlara bunları yapan katılleri kısa zamanda idam edilmesi taraftarıyım.eğer chp nin yüreği var ise idam kanunu meclise getirir.