E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmenike şov yaptı---

Emenike şov yaptı

Emenike şov yaptı
14 Eylül 2015 - 05:09 borsagundem.com

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain, Al Wasl'ı deplasmanda 2-0 yenerken, goller Emmanuel Emenike'den geldi

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin en tartışılan ismi olan ve neredeyse her maçta olay adam haline gelen Emmanuel Emenike, yeni takımında fırtına gibi esiyor.

Arap Körfez Ligi'nde, Al Ain deplasmanda Al Wasl'ı Fenerbahçe'den kiralık giden Emmanuel Emenike'nin golleriyle 2-0 yenerken, 2. haftada 2. galibiyetini elde etti. Şampiyonluk ünvanını sürdürmek isteyen Al Ain'de Ryan Babel 7. ve 15. dakikalarda net fırsatlardan yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

47.dakikada Emmanuel Emenike, Mohamed Ahmed'in asistini gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. 63. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Emenike, Kasımpaşalı eski futbolcu Ryan Babel'in asistini güzel bir vuruşla gole çevirdi: 2-0

Karşılaşma 2-0 Al Ain'in üstünlüğüyle sona ererken, Emmanuel Emenike'nin takımı sahadan bu skorla galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte Al Ain, kendisi gibi 2 maçını da kazanan Bani Yas'ın ardından averajla 2. sırada yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)