E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmenike ortalığı birbirine kattı---

Emenike ortalığı birbirine kattı

Emenike ortalığı birbirine kattı
08 Eylül 2014 - 15:38 borsagundem.com

Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike, Nijerya Milli Takımı’nın Kongo’ya 3-2 yenildiği maçın ardından ortalığı birbirine kattı

2015 Afrika Uluslar Kupası Grup Elemeleri A Grubu’nda Nijerya, sahasında Kongo'yu konuk etti. Ev sahibi ekip, favori olarak çıktığı karşılaşmayı 3-2 kaybederek hayal kırıklığı yaratırken, güne damgasını vuran isim Fenerbahçeli Emmanuel Emenike oldu.

Karşılaşmaya yedek başlayan ve 50. dakikada Uche Nwofor’un yerine oyuna giren Emenike, mağlup kapattıkları maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, elindeki su şişesini yere fırlattı. Sinirlerine hakim olamayan tecrübeli futbolcunun soyunma odasında da kapıları yumrukladığı iddia edildi.

Olay Nijerya basınında da geniş yer buldu. Gazeteler, “Emenike soyunma odasında fırtına yarattı” ifadesini kullandı.

Maçın 14. dakikasında Ambrose'nin golüyle 1-0 öne geçen Nijerya, daha sonra 17'de Oniangue, 40'ta ve 53'te Bifouma'ya engel olamadı. 89'da Salami'nin golü ise sadece skoru belirledi: 2-3.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)