E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmekli amiral intihar etti---

Emekli amiral intihar etti

Emekli amiral intihar etti
18 Haziran 2021 - 19:31 borsagundem.com

Emekli tuğamiral Aydın Eken, evinde başına dayadığı tabancasını ateşleyerek intihar etti

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, geçen yıl YAŞ kararıyla Gölcük Tersane Komutanlığı görevinden emekliye sevk edilen tuğamiral Aydın Eken, evinde başına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.

Başiskele ilçesinin Seymen Mahallesi Anayurt Sokak'ta bulunan sitede öğle saatlerinde meydana gelen olayda, yaklaşık 8 ay önce emekli olan Aydın Eken, evinde başına dayadığı tabancasını ateşledi.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Yakınlarının haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ekibi, Eken'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve cumhuriyet savcısı, evde incelemelerde bulundu. Son olarak Tersane Komutanlığı yapan Aydın Eken'in cansız bedeni, otopsi için hastane morguna götürüldü. Eken'in intiharıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Emekli tuğamiral Aydın Eken, evinde intihar etti

YAŞ KARARIYLA EMEKLİYE SEVK EDİLMİŞTİ

Tuğamiral Eken, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura'da (YAŞ) alınan kararla Gölcük Tersane Komutanlığı görevinden emekliye sevk edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mtu19 Haziran 2021 22:34

    Siyasilerin de yaş karari vermesi gerekiyor zira bircogu 65 ustu

  • Erol g.19 Haziran 2021 19:11

    ZORUNLU EMEKLILIKTE YAŞ 65 DEN 80 E YÜKSELMELIDIR

  • Volkan19 Haziran 2021 18:16

    Allah rahmet etsin, İşe aşırı konsantre olup onunla yatıp onunla kalkınca emeklilikde boşa düşme durumu olabilir. Diğer generaller memleketi kurtarma whatsapp grubu kurmuş bir şekilde oyalanıyordur. Alt kademe bir şekilde oyalancak konu buluyor en azından borsa vs var. Bu komutanımız belki emekliliğe uyum sağlayamamış olabilir. İş yerinde yönetici iken daha uzaktan insanlar saygı sevgi gösteriyor, mutlaka durum aile içinde de etkili oluyordur. Sivilde metroda vs itiş kakış başlıyor, emekli olunca evde de bir miktar saygıda iskonto başlıyor.

  • manyak herif18 Haziran 2021 22:21

    çalışırken aldığı maaşın %85 ini aldığından çok zoruna gitmiş ve bundan dolayı intihar etmiş olabilir.

  • Adana18 Haziran 2021 21:28

    hiçlik duygusu olabilir, 

  • Erol g.18 Haziran 2021 21:15

    EMEKLILIKTE MAAŞLAR DÜŞTÜĞÜNDAN EKONOMIK OLARAK BUNALIMA GIRMİSTIR YA DA 65 YAŞ ÜZERINDE İSE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BINDIRILMEDİGİNDEN KENDİNI DEGERSİZ HISSEDIP BUNALIMA DA GİRMİŞ OLABİLIR