E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıElon Musk, kripto paralarda roket etkisi yaptı ---

Elon Musk, kripto paralarda roket etkisi yaptı

Elon Musk, kripto paralarda roket etkisi yaptı
04 Şubat 2021 - 13:01 borsagundem.com

Elon Musk Dogecoin'e desteğini Twitter'dan yaptığı ilginç paylaşımlarla yeniledi. Dogecoin fiyatı sadece 1 saatte yüzde 40 yükselirken, Ethereum yeni tarihi zirvesine ulaştı, Bitcoin de yüzde 5 yükselerek 38 bin doların üzerine tırmandı

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk geçen hafta olduğu gibi yine Twitter üzerinden Dogecoin paylaşımı yaparak kripto paranın sadece 1 saatte yüzde 40 yükselmesine yol açtı.

Musk, Twitter paylaşımında önce aya giden bir roket resmi paylaştı ve altına 'Doge' yazdı.

Bir sonraki twitinde ise, Aslan Kral filminde bir sahnede kendisinin ve Dogecoin'in sembolü olan Shiba Inu cinsi köpeğin olduğu bir görsel paylaşarak 'Bir şey değil' ifadelerini kullandı.

Musk'ın Dogecoin'le ilgili paylaşımları, Dogecoin'in halkın kripto parası olduğunu ifade etmesiyle sonlandı.

Bu paylaşımların ardından Dogecoin'in günlük yükselişi yüzde 75'i aştı. Dogecoin son 1 ayda önce Reddit kullanıcılarının organize bir şekilde yaptığı alımlarla, ardından Elon Musk'ın verdiği desteklerle yükselişe geçmiş durumda. Habertürk'ten Selim Karahan haberine göre, yatırımcıların bugünkü gibi olağanüstü fiyat hareketlerinde çok dikkat etmesi gerekiyor. Örneğin geçen haftasonu Dogecoin fiyatı birkaç saat içinde yüzde 50'ye yakın değer kaybetti.

ETHEREUM'DA YENİ TARİHİ ZİRVE

Bu arada piyasa değeri bakımından en popülerr ikinci kripto para olan Ethereum da yüzde 8'e yakın bir yükselişle 1.689 doları görerek yeni tarihi zirvesine ulaştı. Özellikleri bakımından Ethereum'un rakibi olarak görülen Polkadot'taki yükseliş ise yüzde 19'u buldu.

Bitcoin ise bugün yüzde 5'e yakın yükselerek yeniden 38 bin dolara yükseldi.

GameStop yükselişinin sonu iyi bitmeyecek

Yeni tahmin: Bitcoin 600 bin dolara ulaşabilir

Borsalarda Bitcoin ve Ethereum miktarı azaldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)