E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemElinizde ne varsa hemen açıklayın---

Elinizde ne varsa hemen açıklayın

Elinizde ne varsa hemen açıklayın
25 Mart 2014 - 00:27 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bozdağ, 25 Mart'ta yayınlanacağı iddia edilen ses kaydı ile ilgili sert açıklamada bulundu

Seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Alaca İlçesi’ne gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Bozdağ, 25 Mart’ta yayınlanacağı iddia edilen kayıtların seçimlere yansıması ile ilgili sert açıklama da bulundu.

Bozdağ, "Tehdit, şantaj, montaj düzeni kuran herkese, ahlaksızlara, kirli insanlara buradan bir kez daha sesleniyorum. Kendinizi gizlemeyin kim olduğunuzu zaten biliyoruz. Çıkın ortaya ’bizde şu var’ deyin. ’Elimizde bu var’ deyin. Ortaya koyun. Bizim hiçbir şeyden çekincemiz yok. Hiçbir düzmece kasetten, montajdan, şantajdan tehditten korkacağımız da yok. Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar. Koyarlarsa da gönül koyarız. Ne geliyorsa yapsınlar. Biz yolumuzu böyle kirli insanların ahlaksızların alçakların ortaya kumpaslara, montajlara, tehditlere, şantajlara boyun eğerek bugüne kadar yürümedik. Bundan sonrada yürümeyeceğiz. Biz yolumuza bildiğimiz doğrularla üzerine milletimizden istikamet alarak yürüdük. Bundan sonra da aynen yürüyeceğiz. O noktada bir endişemiz yok. O kumpası hesap edenler baksınlar, o iftiraların hesabını verecekler. Aynı şekilde bu iftiraların hesabını Allah’ın huzurunda Allah’a da verecekler. Ben buradan bu ahlaksızlığı, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Elinizde ne varsa 25 Mart’ı beklemeyin. Bir dakika sonra çıkarın" dedi.

Bir gazetecinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çocuklarına ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının seçimleri etkileyip etkilemeyeceği yönündeki sorusuna ise Bakan Bozdağ, 17 Aralık sürecinde ortaya çıkan şeylerin iddia değil, apaçık birer iftira olduğunu öne sürdü. Bakan Bozdağ, "Buradan muhalefet partilerine ve başkalarına tavsiyem şu meydanlara kulak versinler. Meydanlardaki kalabalığı görsünler. Onlar bize şunu söylüyorlar yalanla iftira ile karşımıza gelmesinler. Planla, programla karşımıza gelin mesajı veriyorlar. Ancak muhalefet partileri tabi milletten umudunu kestikleri için vatandaşın oyuyla iktidara gelme umudunu tamamıyla yitirdikleri için kirli kampanyalar, iftiralarla, dışarıdan destekli bir takım kumpaslarla, bazı sermaye çevrelerin, bazı medya çevrelerin kirli odakların kirli oyunlarına ümitlerini bağlamışlar. İktidar yolunu oradan arıyorlar. İktidar olmanın tek yolu vardır oda sandıktır" dedi.

Bakan Bozdağ, sandıktan birinci partı çıkacakları iddiasında da bulunarak, "Başbakanımız açıkça söyledi. ’Biz birinci parti olmazsak siyaseti bırakırım’ dedi. Muhalefet partilerinden böyle bir söz duydunuz mu? ’Ben birinci parti olmazsam siyaseti bırakırım’ diyen bir açıklamayı Kılıçdaroğlu’ndan veya Devlet Bahçeli’den veya başkaca siyasi partilerden duydunuz mu? Duymadınız" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kqrd25 Mart 2014 14:37

    Önce sen sakladığın fezlekeleri açıkla :) Amma korktunuz bu 25 mart tan yaaa bi rahatlayın yayınlamıyıcaz diye açıklama yaptı adamlar...

  • ıııı25 Mart 2014 14:29

    Bugüne kadar açıklananlar için 10.000 kişiyi işinden yerinden etmekten başka adalet adına ne yaptınız Sn Bakan da dahasını istiyorsunuz ? Açıklananlar mecliste fezlekelerin içinde var hadi yap ne yapacaksanda görelim onlar hakkında :) bırak bu ayakları yaaaa parelel başbakan:))

  • SONER3925 Mart 2014 10:21

    3 5 tane kendini bilmeze kalmaz bu devlet. bulun bir lider çıkın karşımıza. Hiç mi düşünemiyorsunuz bu adama bu kadar sevgi günden güne neden büyüyor.

  • üüü25 Mart 2014 09:31

    Bakan "17 Aralık sürecinde ortaya çıkan şeylerin iddia değil, apaçık birer iftira olduğunu öne sürdü" Daha soruşturma açılmadan konuya bu şekilde yaklaşan bir "adalet" bakanı nın olduğu ülkede fazla adaletten fazla bişey beklememek lazım.

  • üü25 Mart 2014 09:27

    ne oldu Sn Bakan acelen ne :) bağımlılık mı yaptı tapeler ? Her kim açıklayacaksa 29 u gecesine kadar beklesin son dakika açıklansın ki cevap vermeye milletin kafasını bulandırmaya, sağa sola saldırmaya vaktiniz bile kalmasın inşallah ....

  • alper_tunga25 Mart 2014 08:45

    sayın adalet bakanı;sanki adalet bakanı değilde yolsuzlukları örtme bakanı gibi çalışıyor

  • alper_tunga25 Mart 2014 08:42

    siz ilkönce kendi kirliliğinize bakın temizlenmek için başta tüm akp yöneticileri ve bu yolsuzluklara bulaşanlar ve örtbas etmeye çalışanlar secdeye kapanıp ALLAH cc tövbe edin sonrada haksız kazançtan sağladığınız paralara devlete iade edin ve arının

  • Yeterli25 Mart 2014 07:14

    Ortaya çıkan yolsuzluklar ve ahlaksızlıklar ve örtme çabaları zaten yetmez mi ?

  • vay halimize25 Mart 2014 00:40

    Oligarsi eger rahmetliyi goturduyse, suriyeyi karistirip yuzbinlerin olumune sebep olduysa, ranttan milyar dolarlar goturulduyse, hirsizliga karaman Fetvası alindiysa, vay halimize vay halimize