E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemElazığ ve Malatya'da 5 kişi enkazda sağ çıkarıldı---

Elazığ ve Malatya'da 5 kişi enkazda sağ çıkarıldı

Elazığ ve Malatya'da 5 kişi enkazda sağ çıkarıldı
25 Ocak 2020 - 05:36 borsagundem.com

6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ ve Malatya'da biri 12 yaşında çocuk olmak üzere 5 kişi sağ olarak enkazdan çıkarıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardınan arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar biri 12 yaşında çocuk olmak üzere 5 kişi ekipler tarafından enkazdan sağ olarak çıkarıldı. 

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin köyünde çöken 6 katlı binada AFAD ve UMKE ekiplerinin çalışması sonucunda 2 kişi enkaz altından sağ çıkarıldı. İki yaralı, 112 Acil Sağlık ekiplerince Elazığ'daki hastanelere kaldırıldı.

Elazığ'da ayrıca depremden tam 5 saat sonra 12 yaşındaki bir çocuk arama ve kurtarma ekipleri tarafından enkazdan sağ çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. 

DİLEK APARTMANINDA 2 KİŞİYE DAHA ULAŞILDI

Elazığ merkezdeki Sürsürü Mahallesi Halaylı sokakta bulunan ve depremden 5 saat sonra 12 yaşındaki erkek çocuğun kurtarıldığı Dilek Apartmanı enkazında hassas dinleme cihazı ve dedektör köpekler ile yapılan çalışmalarda sabah saat 06.00 sıralarında biri kadın 2 kişiye ulaşıldı. Bölgede tamamen sessizliğin sağlanmasının ardından hassas cihazlarla yapılan son dinlemede, depremzelerin bulundukları mevkisini belirleyen ekipler, açtıkları kanaldan kurtarma çalışmalarına yön verdi. Bu gelişme enkazdan canlı çıkabileceği umutlarını artırdı.  

MALATYA'DA 2 KİŞİ KURTARILDI

AFAD ekipleri, ilçe merkezindeki Gökçe Mahallesi'nde yıkılan iki katlı kerpiç evin enkazından 2 kişiyi çıkardı. Enkaz altında 1 kişinin daha olduğunu değerlendiren ekipler, arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Neden daha fazla can kurtulmasın ki?25 Ocak 2020 13:54

    Dünya ölçeğinde başarı sağlamış,binlerce hayat kurtarmış,bu işin gerçek uzmanı AKUT'u bitirdiniz.