E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemElazığ depremiyle ilgili gerçek dışı paylaşım yapanlara gözaltı!---

Elazığ depremiyle ilgili gerçek dışı paylaşım yapanlara gözaltı!

Elazığ depremiyle ilgili gerçek dışı paylaşım yapanlara gözaltı!
26 Ocak 2020 - 09:05 borsagundem.com

Gaziantep'te Elazığ depremiyle ilgili sosyal medyada panik ve korku oluşturacak gerçek dışı paylaşım yapan 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Elazığ ve çevre illerimizde hissedilen deprem sonrası sosyal medya hesapları üzerinden korku ve panik oluşturacak şekilde gerçek dışı paylaşımlarda bulunan 2 şüpheli hakkında gözaltı işlemi uygulanmış olup soruşturmaya devam edilmektedir” denildi.

RTÜK’TEN HABERLERE İNCELEME

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Elazığ depremiyle ilgili radyo ve televizyonlarda yer alan provokatif yorum ve haberler için inceleme başlatıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şunlar denildi:

Dün akşam ülkemizi derinden sarsan Elazığ merkezli deprem sonrası bazı medya hizmet sağlayıcı kuruluşların toplumu provoke etme amaçlı ve yanlış yönlendirme amacı güden yayınları incelemeye alındı.

Yapılan inceleme sonucunda uzmanlar tarafından yazılan ve ilgili kuruluşlara ağır idari yaptırım öneren raporlar kurula sunuldu.

AFAD: Can kaybı 31’e yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Garip husmen26 Ocak 2020 21:26

    Bu güzel vatana millete devlete Bayraka kalleşlik eden hainleri Allah kanlarında boğsun kurtçukları kumaşlarda zelil berksan olsunlar

  • kılıç26 Ocak 2020 15:32

    vatan hayinlerini allah helak etsin bu hayinler en agır ceza almalı.

  • : )26 Ocak 2020 14:08

    aynı duyarlılık seçimlerde yapılan pkklıalr sayaç okuyaç... gibi atmasyonlarda nedne işleme girmiyor. garip...

  • Aksatilmis26 Ocak 2020 14:44

    Bu postun altına bir kaç paralı troll gelir şimdi.

  • KADİR26 Ocak 2020 12:35

    Adalet sistemi sonunda bu hasta ruhlu spekülasyon ve manipülasyon yapan bit yavrularına el attı. 

  • Nedim26 Ocak 2020 12:22

    Çok iyi yapmışlar!  Israrla yalan ve iftira atarak bu pisliklerini veba gibi yaymak isteyen soysuzlara kanun gereğini yapmazsa kim yapacak.

  • Battal26 Ocak 2020 12:21

    Hükumete teklifimdir. Deprem Tv. Deprem Radio kurulmalıdır. Diğer bütün kanallar Deprem TV'ye bağlanmalıdır. Halkın gözü kulağı Deprem TV ve Deprem Radyoda olmalı. Böylelikle Yalan yanlış haberlerin önüne geçilmeli.Halk anlık olarak buradaki ulusal yayından yararlanmalıdır. Ya da Ulusal AFAD TV - AFAD radyo'da olabilir. Benim düşüncem budur. Devlet büyükleri daha iyisini bilir diye düşünüyorum.

  • eeee26 Ocak 2020 13:58

    Diyanet varda ne fetva veriyor? deprem tv ne dikecek? kaderden, kader, allah bismillah şükür... böyle mantıkla tv radyo hepsi boş. içi boş olur adı deprem tv radyo olur.. olma zkardeş. trt gibi kurum olur başında onlarında ne halt ettikleri yıllardır meydanda

  • AHMET ÖZBİR26 Ocak 2020 12:21

    "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" Bu sözü söyleyen Berna Laçin, bizim vergilerimizle birçok kurumdan faydalanan zat ne diyor; "Zelzele olsun vergi ödemesi dursun, isterse insanımız ölsün!" deyip alay ediyor Türk Milletiyle! Gayesi halkı galeyana getirmek mi? TÜRK YARGISI LAÇİN'E HADDİNİ BİLDİRMELİDİR!..

  • hahah26 Ocak 2020 13:57

    senden  büyük vatan düğşmanı yok. milleti bölen yazılarından dolayı seni yargı karşısına çıarktmak lazım. senin yaptın böluculugu milleti ayıştırmayı  kandil yapıyor... aynı haltsın