E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEl Bab'da ikinci saldırı! Ölü sayısı artıyor...---

El Bab'da ikinci saldırı! Ölü sayısı artıyor...

El Bab'da ikinci saldırı! Ölü sayısı artıyor...
24 Şubat 2017 - 17:08 borsagundem.com

El Bab'ın kuzeybatısındaki Susyan köyünde bomba yüklü araç patlatan terör örgütü IŞİD, öğleden sonra aynı köyde bir kez daha saldırı düzenledi.

Türk özel kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin dün El Bab kent merkezinden IŞİD'i temizlemesiyle terör örgütü yakınlardaki köyde bombalı saldırılar düzenledi.

Haftalar önce IŞİD'den kurtarılan kuzeybatıdaki Susyan köyünde bugün iki saldırı gerçekleşti. Öğleden önceki saldırıda en az 60 kişinin öldüğü, yaralı sayısının 100'den fazla olduğu belirtildi. Köydeki ÖSO karargahının önünde toplanan kalabalığın arasında patlatılan bombada hayatını kaybedenlerin çoğu sivil. İlk saldırıdan saatler sonra aynı köyde bir bomba daha infilak ettirildi. Aktivistler, en az sekiz can kaybı olduğunu bildiriyor.

YARALILAR KİLİS'E GETİRİLDİ

Saldırıda yaralananlar, araçlarla sınır hattına taşındı ve ardından ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. Şu ana kadar hastaneye getirilenlerin sayısı 40'ı aşarken, halen yaralı helmeye devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)