E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkrem İmamoğlu'nun görevi teslim alacağı tarih belli oldu---

Ekrem İmamoğlu'nun görevi teslim alacağı tarih belli oldu

Ekrem İmamoğlu'nun görevi teslim alacağı tarih belli oldu
26 Haziran 2019 - 13:46 borsagundem.com

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, yarın saat 18.30'da görevi devralacak.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı devir teslim töreni yarın 18.30'da yapılacak'' denildi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ''İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı devir teslim töreni yarın 18.30'da yapılacak'' denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Kültür Kültür Merkezi’nde gazetecilere açıklama yaptı.   İmamoğlu,  “Son durum şu anda İl seçim kurulu il başkanlığımıza yarın mazbata ile ilgili süreci belirtti. Dolayısı ile biz yarın 18.30’da Saraçhane’de devir teslimi yapmayı planlıyoruz. Sayın Valimizle de konuştuk. Yarın 18.30’da sizleri de bekliyoruz, halkımızı da bekliyoruz. Görevimizi teslim alacağız. Biz bir yandan çalışıyoruz, günümüzü dolu dolu geçiyoruz. Teknik çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah her şey çok güzel olmaya devam edecek" dedi.

İmamoğlu mazbatanın bugün verilmemesi ile ilgili de, “Bilgim yok. sanırım rutine dair bir şeyler. Çok sorgulamadım da doğrusu. Belki itiraz olabilir. İlde olduğunu zannetmiyorum ama bazı bağımsız adayların ilçelerde yaptığı başvurulardan bahsettiler. Duyum ama emin değilim. Dolayısı ile gerekçe ile ilgili bir bilgim yok. Yarınla ilgili bir planlama yapılmış, saygı duyuyoruz. İnşallah yarın 18.30’da Saraçhane’deyizö ifadelerini kullandı. 

Bu arada, İstanbul Valiliği de devir teslimle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, " İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran 2019 Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecektir." denildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat26 Haziran 2019 15:36

    Mal varlığını  çoğu İstanbul da 46 adet gayrimenkul olarak okudum!  yanlışım varsa düzeltin!  Bu yaşta bayağı  toplamış!  Acaba buna rağmen aslında ben garibanım mı demek istiyor?  Pek anlayamadım Sosyalist paylaşımcı burjuva başkan!

  • GÜLERE CEVAP26 Haziran 2019 18:17

    Senin de bir beynin olsaydı böyle konuşmazdın heralde hangi aileden gelen mal varlığı bu adam beylikdüzü belediye başkanıydı başka bir özelliğide müteaihhit.. anlayacağını zannetmiyorum ama yinede yazdım..

  • GULER26 Haziran 2019 16:27

    Önemli olan aileden gelen mal varlığı değil. Belediye başkanı olduktan sonra görevini kötüye kullanıp mal varlığını arttırıp arttırmaması. Şu beyninizi kuşa taksak ters uçar

  • ALAATTİN CAMGÖZ26 Haziran 2019 15:13

    işin çok çok zor bence.öyle bu işler küçük belediye yönetime benzemez birde dünya da ve özellikle ülkemizde krizler var iken.